Skip to main content

Στοίχημα: Βροχή τα γκολ σε Βρυξέλλες & Λα Πας - δυνατή τριάδα στο 9.87!

Ξεκινάμε το στοιχηματικό ταξίδι από τις Βρυξέλλες, όπου στις 21:45, η Εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει το Βέλγιο σε φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας.

Ενδιαφέρον το σημερινό (03/06) στοιχηματικό κουπόνι με τις αναμετρήσεις (επίσημες & φιλικές) των εθνικών ομάδων να πρωταγωνιστούν στο ποδόσφαιρο, ενώ συνεχίζονται τα μπασκετικά playoffs σε όλη την Ευρώπη. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει και σήμερα τρείς δυνατές επιλογές για ποντάρισμα, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στην bet365. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Με τα γκολ στις Βρυξέλλες

Ξεκινάμε το στοιχηματικό ταξίδι από τις Βρυξέλλες, όπου στις 21:45, η Εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει το Βέλγιο σε φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας.

Ως ένα απ' τα μεγάλα φαβορί προσεγγίζει το Euro το Βέλγιο, που αναζητά το «μπαμ» σε μια μεγάλη διοργάνωση. Έρχεται από καλές εμφανίσεις μέσα στο 2020 και 2021, μετά την αναβολή της περσινής διοργάνωσης έχασε μόλις ένα απ' τα επόμενα 11 ματς ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Αρχικά, έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις στο Nations League, πήρε πέντε νίκες σε έξι ματς και κατέκτησε την πρώτη θέση του ομίλου, ενώ ξεκίνησε με 2/3 νίκες στα προκριματικά του Μουντιάλ τον Μάρτιο. Επικράτησε των Ουαλίας (3-0) και Λευκορωσίας (8-0), ενώ έμεινε στο εκτός έδρας 1-1 με την Τσεχία.

Η Ελλάδα έκανε σούπερ πρεμιέρα στον όμιλο των προκριματικών του Μουντιάλ, καθώς έφυγε αλώβητη απ' την Ισπανία (1-1), ωστόσο δε συνέχισε με τον ίδιο τρόπο. Υποδέχτηκε τη Γεωργία στην Τούμπα και ήταν θλιβερή, σκόραρε καθαρά από τύχη, όμως ισοφαρίστηκε μερικά λεπτά αργότερα, κινδύνευσε σοβαρά με ήττα. Ανήμπορη στο επιθετικό κομμάτι, δεν είχε ιδέες, φαντασία και ταχύτητα σε σκέψη και εκτέλεση, προκάλεσαν απορίες και κάποιες επιλογές του Φαν'τ Σχιπ.

Το Βέλγιο έχει τρομερή ποιότητα, παίζει εντός έδρας, θεωρούμε ότι θα σκοράρει. Θα έχει αλλαγές στη σύνθεση του και εκτιμούμε ότι η Ελλάδα θα βρει στιγμές για να σκοράρει. Ποντάρουμε στο Goal/Goal σε απόδοση 2.00.

Χορός των γκολ στο Λα Πας

Μεταφερόμαστε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για την επόμενη επιλογή μας. Στις 23:00, η Βολιβία υποδέχεται τη Βενεζουέλα για την 7η αγωνιστική των Προκριματικών του Μουντιαλ 2022, από τη ζώνη της Νότιας Αμερικής.

Η Βολιβία δεν έχει μαζέψει τους πόντους που θα ήθελε μέχρι στιγμής στον προκριματικό όμιλο, παρότι η εικόνα της δεν ήταν τραγική. Ξεκίνησε με τον εκτός έδρας διασυρμό απ' τη Βραζιλία (5-0), ωστόσο συνέχισε με ανταγωνιστικές εμφανίσεις κόντρα σε Αργεντινή (εντός έδρας ήττα 1-2) και Εκουαδόρ (εντός έδρας ήττα 2-3), απ' τις οποίες έχασε οριακά. Στην τελευταία της υποχρέωση πήρε τον πρώτο πόντο της με το εκτός έδρας 2-2 κόντρα στην Παραγουάη, σε ματς που προηγήθηκε 2-1 στο 45', όμως ισοφαρίστηκε στο 72'.

Η Βενεζουέλα, που θεωρείται μια απ' τις πιο αδύναμες ομάδες της Νότιας Αμερικής, θέλει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε τον περασμένο Νοέμβριο. Στην τελευταία της υποχρέωση επικράτησε εντός έδρας 2-1 της Χιλής, σε μια απ' τις καλύτερες εμφανίσεις της τα τελευταία χρόνια. Είχαν προηγηθεί 3/3 ήττες στις πρώτες αγωνιστικές των προκριματικών κόντρα σε Κολομβία (3-0), Παραγουάη (0-1) και Βραζιλία (1-0), στα τελευταία δύο ματς ήταν ανταγωνιστική και ίσως άξιζε κάτι περισσότερο.

Το ματς είναι πολύ κρίσιμο για αμφότερες τις ομάδες, οι οποίες θα κυνηγήσουν μόνο τη νίκη. Όσα πάνε κι όσα έρθουν η Βολιβία, προέρχεται από 12 συνεχόμενα Over 2.5 κι εμείς θα ποντάρουμε να τα κάνει 13, σε απόδοση 2.10.

Εθισμός στις κατοστάρες!

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές με τον 1ο τελικό της Basket League, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και το Λαύριο (20:00).

Ο Παναθηναϊκός έχει τρομερή παράδοση σκοραρίσματος απέναντι στους πρωτάρηδες σε αυτό το επίπεδο, με 5/5 νικες, τις οποίες συνόδευσε με 100+ πόντους! Θα ποντάρουμε στη συνέχιση της παράδοσης και επιλέγουμε το Over 94.5 του Παναθηναϊκού σε απόδοση 2.35!

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.