Skip to main content

Στοίχημα: Ξεσπούν οι ΗΠΑ, ντέρμπι στο «Jan Breydel»

Ισόπαλη 2-2 με τη Σταντάρ εκτός έδρας αναδείχθηκε την προηγούμενη αγωνιστική η Κλαμπ Μπριζ, βρίσκεται στην 3η θέση και δίνει παιχνίδι αποδείξεων

Στα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στρέφεται το σημερινό ενδιαφέρον, με την αναμέτρηση ΗΠΑ - Ελ Σαλβαδόρ να είναι αυτή που θα μας απασχολήσει στοιχηματικά, όπως και το παιχνίδι Κλαμπ Μπριζ - Ουνιόν Σεντ Γκιλουάζ για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος Βελγίου. Στο Betarades.gr μπορείτε να βρίσκεται καθημερινά προγνωστικά για όλες τις διοργανώσεις και προγνωστικά Αγγλίας.

Αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική της φάσης του ομίλου για την Πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Νίκη κόντρα στη Βοσνία σε φιλική αναμέτρηση πανηγύρισαν στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους οι ΗΠΑ, που θέλουν να κάνουν σήμερα ακόμη ένα βήμα πρόκρισης στα τελικά.

Βρίσκονται σε καλύτερο μομέντουμ και υποδέχονται το Ελ Σαλβαδόρ, που αγνοεί τη νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια του (επίσημα, φιλικά). Οι γηπεδούχοι έχουν σαφές προβάδισμα στο σημερινό παιχνίδι, διαθέτουν ποιότητα και μπορούν να εκμεταλλευτούν τα αμυντικά προβλήματα του Ελ Σαλβαδόρ, ώστε να δούμε ένα ανοιχτό ματς. Θα κρατήσουμε το Over 2,5 σε απόδοση 1.85.

Περνάμε στο πρωτάθλημα Βελγίου, όπου η Κλαμπ Μπριζ υποδέχεται την Ουνιόν Σεντ Γκιλουάζ. Ισόπαλη 2-2 με τη Σταντάρ εκτός έδρας αναδείχθηκε την προηγούμενη αγωνιστική η Κλαμπ Μπριζ, βρίσκεται στην 3η θέση και δίνει παιχνίδι αποδείξεων απόψε κόντρα στην πρωτοπόρο.

Από την πλευρά της η Ουνιόν βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, έχει αποδείξει ότι είναι η πιο σταθερή ομάδα της λίγκας, κάτι που θέλει να κάνει και σήμερα κόντρα σε μια ισχυρή αντίπαλο. Θα ασχοληθούμε με τα γκολ, περιμένουμε παιχνίδι με ρυθμό και γκολ από δύο ποιοτικές ομάδες, επιλογή μας το Over 3 (Ασιατικό) σε απόδοση 2.08.

Δείτε τις σημερινές επιλογές στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.