Skip to main content

Στυλιανίδης: Επιδείχθηκε σπάνιος συντονισμός στην Εύβοια

Σήμερα συναντήθηκε με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας

Τη διαβεβαίωση ότι η Ευρώπη θα μείνει δίπλα στην Ελλάδα και θα βοηθήσει σε ό,τι χρειαστεί για την αντιμετώπιση της καταστροφικής πυρκαγιάς στην Εύβοια, έδωσε ο Επίτροπος αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία, την Ανθρωπιστική Βοήθεια και τη Διαχείριση Κρίσεων, Χρήστος Στυλιανίδης.

Σήμερα συναντήθηκε με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας.

«Η κατάσταση ήταν πολύ δυσκολη και συνεχίζει να είναι δύσκολη» δήλωσε ο κ. Στυλιανίδης, τονίζοντας πάντως πως τού έκανε «εξαιρετική εντύπωση ο σπάνιος συντονισμός που έχει επιδειχθεί τις τελευταίες ημέρες στην Εύβοια».

«Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες οι ελληνικές αρχές κατάφεραν να αποφύγουμε την απώλεια ανθρώπινης ζωής» είπε, προσθέτοντας πως αξίζει «ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους αρμόδιους και στους πραγματικούς ήρωες που δρουν στο μέτωπο της πυρκαγιάς».

Υπογράμμισε παράλληλα την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη, σημειώνοντας ότι ήδη έχει καταφτάσει το πρώτο ιταλικό αεροσκάφος, άλλο ένα είναι στο δρόμο και έρχεται και ένα ισπανικό».