Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021
x

ΣΤΗΝ 30Η ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΕΛΚ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ

Ο γενικός γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ με τους Ευρωπαίους ομολόγους του στις Βρυξέλλες για τις νέες προκλήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Στην κοινοβουλευτική διπλωματία και στην εμβάθυνση των σχέσεων της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. με τις αντίστοιχες ομάδες των κομμάτων που μετέχουν στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, επενδύει ο γενικός γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης.

Αποδεχόμενος πρόσκληση του αντιπροέδρου του ΕΛΚ και αρμόδιου για τις σχέσεις με τις ΚΟ των Εθνικών Κοινοβουλίων, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο κ. Καλαφάτης θα συμμετάσχει στην 30η Διάσκεψη Κορυφής των Προέδρων των ΚΟ του ΕΛΚ στα Εθνικά Κοινοβούλια της ΕΕ, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019 στις Βρυξέλλες.

Στη συνάντηση η νέα πρόεδρος της Κομισιόν, Ursula von der Leyen, θα αναφερθεί στις προτεραιότητες και τις προκλήσεις της νέας Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ενώ οι Επίτροποι Valdis Dombrovskis, Mariya Gabriel, Μαργαρίτης Σχοινάς, Dubravka Suica, Johannes Hahn και Katja Leikert θα τοποθετηθούν στη συζήτηση με θέμα «Το μέλλον της Ευρώπης». Η χώρα μας, άλλωστε, αντιμετωπίζει σοβαρές προκλήσεις και η Νέα Δημοκρατία -όπως τονίζει ο κ. Καλαφάτης- θέλει μια Ευρώπη που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των μεγάλων Ευρωπαίων οραματιστών. Μια Ευρώπη με αλληλεγγύη και από κοινού προστατευόμενα σύνορα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ