Skip to main content

Στην 5η έκθεση Ασφαλείας στο Σουδάν η Olympia Electronics

Η εταιρεία Olympia Electronics από το 1979 δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας.

Την προώθηση των προϊόντων της έχει ξεκινήσει η Olympia Electronics στην υποσαχάρεια Αφρική την οποία θεωρεί ως μία ενδιαφέρουσα ανερχόμενη αγορά.

Η εταιρεία από το 1979 δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής, με ιδιαίτερα δυναμική παρουσία σε περισσότερες από 72 χώρες του κόσμου. Στην προσπάθειά της να διευρύνει ακόμη περισσότερο τους εμπορικούς της ορίζοντες συμμετείχε στην Έκθεση Ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε από την 1η έως τις 3 Μαρτίου 2016 στο Χαρτούμ του Σουδάν. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες εμπορικές εκθέσεις για την ασφάλεια και τον ασφαλιστικό τομέα. Η φετινή έκθεση ήταν η 5η συνεχής έκθεση και παρουσίασε προϊόντα και υπηρεσίες της ασφάλειας γενικώς, υπό ενιαία στέγη στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο του Χαρτούμ.

Το περίπτερο της Olympia Electronics επισκέφθηκαν πολυάριθμοι επισκέπτες οι οποίοι είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν για τις δυνατότητες και την χρήση των νέων της προιόντων. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασαν τα νέα φωτιστικά ασφαλείας με υψηλό design και φωτισμό Leds, τα νέα συστήματα πυρανίχνευσης και συναγερμού, αλλά και τα κεντρικά συστήματα μπαταριών CBS.

Την Olympia Electronics εκπροσώπησε ο κ. Ιωάννης Κουρκουτάς - Africa Regional Manager, ο οποίος ήρθε σε επαφή με όλους τους επισκέπτες αλλά και με εκπροσώπους της πολιτείας και τους ενημέρωσε πλήρως για τις εξελίξεις της εταιρείας και του κλάδου του ηλεκτρολογικού υλικού.

Η Olympia Electronics συμμετέχει σε διεθνείς εκθέσεις έχοντας διττό στόχο, αφενός να προβάλει και να αναδείξει τα προϊόντα της σε χώρους υψηλού επιπέδου, να διατηρήσει τις σχέσεις της με τους πελάτες της, να δημιουργήσει καινούριες συνεργασίες, και αφετέρου να δώσει λύσεις σε όλες τις απαιτήσεις του κλάδου του ηλεκτρολογικού υλικού.