Skip to main content

Στην 85η ΔΕΘ η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας

Το περίπτερο της ΥΠΑ στη ΔΕΘ ταξιδεύει τους επισκέπτες παρουσιάζοντας όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των αερομεταφορών.

Στην 85η ΔΕΘ συμμετέχει η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας παρουσιάζοντας μια σειρά από δράσεις στο ειδικό της περίπτερο.

Ειδικότερα, ο Διοικητής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας κ. Γεώργιος Δριτσάκος υποδέχτηκε τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Αχ. Καραμανλή, τον Υφυπουργό αρμόδιο για θέματα Μεταφορών κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο, τον Υφυπουργό αρμόδιο για τις Υποδομές κ. Γεώργιο Καραγιάννη και τον Γενικό Γραμματέα Μεταφορών κ. Ιωάννη Ξιφαρά.

Το περίπτερο της ΥΠΑ στη ΔΕΘ ταξιδεύει τους επισκέπτες παρουσιάζοντας όλες τις τελευταίες εξελίξεις των αερομεταφορών, δίνοντας έμφαση στις κορυφαίου επίπεδου υπηρεσίες αεροναυτιλίας, λειτουργίας και διαχείρισης αερολιμένων που παρέχονται στην Ελλάδα.

Επίσης, στο περίπτερο της ΥΠΑ οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν για τον νευραλγικό τομέα της ασφάλειας πτήσεων, τις νέες υποδομές, τα νέα συστήματα αεροναυτιλίας, τα νέα μικρά και μεγάλα έργα τα οποία συμβάλουν στην ενίσχυση ασφάλειας των πτήσεων στη χώρα μας, για τα νέα σύγχρονα ραδιοβοηθήματα με τα οποία ενισχύονται τα ελληνικά αεροδρόμια καθώς και για την εναέρια κυκλοφορία.