Skip to main content

Στην αγορά της Πάτρας ο Μασούτης - Άνοιξαν τα δύο σούπερ μάρκετ

Μετά την επέκτασή της στην Αττική συνεχίζει την ανάπτυξή της και στην Πελοπόννησο ξεκινώντας από την Πάτρα, με δύο νέα καταστήματα

Δυναμική είσοδο στην περιφερειακή ενότητα Αχαΐας κάνει η εταιρεία Μασούτης με δύο νέα καταστήματα. Μετά την επέκτασή της στην Αττική συνεχίζει την ανάπτυξή της και στην Πελοπόννησο ξεκινώντας από την Πάτρα. Το ένα κατάστημα βρίσκεται στην οδό Αγίου Ανδρέα 107 & Ασκληπιού στο κέντρο της πόλης και το άλλο Σοφοκλέους & Βικέλα 1. Υπενθυμίζεται ότι, όπως έγραψε η Voria.gr, έως το τέλος του χρόνου αναμένεται να ανοίξει ένα ακόμη στην πόλη της Πελοποννήσου.

Διαβάστε - Μασούτης: Δυναμική επέκταση στην Πάτρα με τρία νέα καταστήματα

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «οι καταναλωτές τώρα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν, μέσα από τα δύο νέα σούπερ μάρκετ  Μασούτης, ένα περιβάλλον αγορών που ξεχωρίζει και διαφέρει. Προσφέρει στους καταναλωτές μια νέα εμπειρία αγορών και αμέτρητες προσφορές σε πολύ χαμηλές τιμές».

Το κατάστημα της οδού Αγίου Ανδρέα 107 & Ασκληπιού στο κέντρο της πόλης αναπτύσσεται σε 613 τ.μ. σε 2 επίπεδα, διαθέτει 3 ταμεία και απασχολεί 30 άτομα προσωπικό.
Το κατάστημα της οδού Σοφοκλέους & Βικέλα 1 αναπτύσσεται σε 631 τ.μ. σε 2 επίπεδα, διαθέτει 3 ταμεία και απασχολεί 27 άτομα προσωπικό.

«Και στα 2 καταστήματα οι καταναλωτές θα βρουν ολόφρεσκα προϊόντα μαναβικής, τμήμα κρεοπωλείου με ποιοτικά και ασφαλή κρεατικά και κρεατοσκευάσματα, τμήμα κοπής αλλαντικών και τυροκομικών με πλούσια ποικιλία, τμήμα έτοιμου φαγητού με εκλεκτή κουζίνα και αρτοπωλείο με φρεσκοψημένο ψωμί», τονίζει η εταιρεία και προσθέτει:

«Με τη χρήση της κάρτας Μασούτης, mas card που μπορούν να αποκτήσουν οι καταναλωτές άμεσα από τα σούπερ μάρκετ κερδίζουν πολλά προνόμια και εκπτώσεις και από 9 έως 17 Οκτωβρίου, διπλασιάζονται με την κάρτα οι πόντοι από την αξία των συναλλαγών».

«Η εταιρεία Μασούτης εφαρμόζει τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, σε συνδυασμό με τη διαρκή επιδημιολογική επαγρύπνηση και πρόληψη. Τα καταστήματα λειτουργούν σε πιστοποιημένα ασφαλές περιβάλλον με τήρηση κανόνων προστασίας για την ασφάλεια των εργαζόμενων και των καταναλωτών. Η εταιρεία Μασούτης είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που έλαβε διεθνή πιστοποίηση H&W CERT της Swiss Approval για food retail για τη διασφάλιση της υγείας των καταναλωτών και των εργαζομένων από τον Covid-19 και από άλλες ιογενείς λοιμώξεις, που μεταδίδονται αερογενώς και παράλληλα με πιστοποίηση για την ασφάλεια των τροφίμων», συνεχίζει η Μασούτης και καταλήγει:

«Με τα 2 νέα σούπερ μάρκετ στην Πάτρα, η εταιρεία συνεχίζει την ανάπτυξή της και μεγαλώνει το δίκτυο καταστημάτων της. Κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, εν μέσω πανδημίας, η εταιρεία Μασούτης  από την πλευρά της βρίσκεται κοντά στον Έλληνα καταναλωτή και τις ανάγκες του,  δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας και στηρίζει την ελληνική οικονομία».