Skip to main content

Στην Αλεξανδρούπολη η Σακελλαροπούλου για την επέτειο απελευθέρωσης της πόλης

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη για να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο απελευθέρωσης της πόλης.

Στην Αλεξανδρούπολη βρίσκεται η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου για να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο απελευθέρωσης της πόλης.

Στις 6 το απόγευμα η κ. Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε το Επισκοπείο, όπου συναντήθηκε με τον μητροπολίτη Άνθιμο.

Αμέσως μετά επισκέφθηκε το Νομαρχείο και συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστο Μέτιο και τον αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς. Στην αρχή της συνάντησης συζήτησαν σχετικά με το επενδυτικό ενδιαφέρον για το λιμάνι της  Αλεξανδρούπολης, τονίζοντας πως αυτό θα δημιουργήσει ευκαιρίες και για την ευρύτερη περιοχή του Έβρου.

"Είχαμε μια αναλυτική και ουσιαστική συζήτηση για την περιοχή μας, την περιφέρεια, αλλά και για τον Έβρο ειδικότερα, για όλα τα θέματα που μας απασχολούν. Ενημερώσαμε την Πρόεδρο, το ενδιαφέρον της για την περιοχή μας είναι ήδη μεγάλο, γνωρίζει τα περισσότερα, για να μην πω και όλα τα θέματα, και θέλω να σας πω ότι είναι φίλος της περιοχής μας. Αγαπάει την περιοχή μας και έχουμε τη στήριξη της", δήλωσε ο περιφερειάρχης μετά το τέλος της συνάντησης.

Αύριο το πρωί η κ. Σακελλαροπούλου θα παραστεί στην επίσημη δοξολογία, θα καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο Δόμνα Βισβίζη και στις 11.50 θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Ιωάννη Ζαμπούκη.

Το Σάββατο θα επισκεφθεί την Ορεστιάδα, το Διδυμότειχο και το Σουφλί, όπου θα έχει συναντήσεις με τους δημάρχους και εκπροσώπους φορέων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ