Τρίτη 2 Ιουνίου 2020
x

ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ «ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΑ»

Με ανάρτησή της στoν προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη σχολίασε την κριτική που δέχτηκε.

Αχμές κατά του εκπροσώπου του ΚΙΝΑΛ Παύλου Χρηστίδη, που την αποκάλεσε «Μαρία Αντουανέτα», αλλά και σε όσους άσκησαν κριτική για τη χθεσινή αναφορά της ότι τα Εξάρχεια είναι η «Μονμάρτης της πρωτεύουσας, ένα κέντρο τέχνης και πολιτισμού», άφησε σήμερα η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, αποκαλούντας τους ταυτόχρονα «sans culottes».

Με ανάρτησή της στoν προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η κ. Παπακώστα σχολίασε την κριτική που δέχτηκε λέγοντας τα εξής: «Όσοι θυμήθηκαν την Μαρία Αντουανέτα, ως τί μιλούν; Ως sans cullotes; Ανοιχτοί από παντού, δίχως αίσθηση της ευθύνης τους. Είναι δε και αφελείς. Στις άστοχες επιθέσεις τους εναρμονίζονται ακραίοι της Πειραιώς και του ΠΑΣΟΚ μαζί με τους παλιούς εμβληματικούς τους, που τους έφυγε η σημαία στα Ίμια. Όσο για το Αντουανέτα, ας ρωτήσουν τον καθρέφτη τους...».

Ωστόσο και σήμερα συνεχίστηκαν οι αντιδράσεις καθώς το Σωματείο Ειδικών Φρουρών (Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α.), με ανακοίνωσή του κάλεσε την υφυπουργό να επανέλθει «στην Τάξη», ενώ δεν άφησε ασχολίαστη την τοποθέτηση της κ. Παπακώστα και ο αρμόδιος τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας, Μάξιμος Χαρακόπουλος, με αφορμή τα αλλεπάλληλα επεισόδια βίας στα Εξάρχεια.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ