Skip to main content

Στην αντεπίθεση ο Κούγιας: Κάποιοι βιάζονται να μας υποβιβάσουν

Ο Ιδιοκτήτης της ΑΕΛ και γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε και σε εξελίξεις αναφορικά με τον υποβιβασμό της ομάδας του σε εξωαγωνιστικό επίπεδο.

Επίθεση σε ομάδες, ποδοσφαιριστές και τον πρώην τεχνικό της ομάδας του, Μιχάλη Γρηγορίου, εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας, μία ημέρα μετά την ήττα της ΑΕΛ από το Βόλο.

Ο ιδιοκτήτης των «βυσσινί» ανακοίνωσε την αποχώρηση του Τζανλούκα Φέστα και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μιχάλη Ζιώγα, αλλά αναφέρθηκε και σε εξελίξεις αναφορικά με τον υποβιβασμό της ομάδας του σε εξωαγωνιστικό επίπεδο.

«Κάποιοι βιάζονται να μας υποβιβάσουν [...] Ο Βόλος απέναντι στον ΟΦΗ, στον Παναιτωλικό και στην Λαμία έπαιξε με παιδάκια και χθες μήπως και στραβώσει τίποτα έβαλε και τον Δουβίκα», ανέφερε -μεταξύ άλλων- στη δήλωσή του.

«Τα Γιάννενα ξευτίλισαν την έκφραση "σηκώνω τα πόδια" και "το εργαλείο" Κάργας καθάρισε και για τον ΟΦΗ και για τον Παναιτωλικό, ο Λισγάρας ο υπάλληλος της Ξάνθης και ο καλύτερος φίλος του Καρασαλίδη επί 5 χρόνια καθάρισε το παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Απόλλωνα, αλλά το μεγαλύτερο σίχαμα, άλλωστε για αυτό κάθισε 5 χρόνια με τον Λιμπάντση στην Κέρκυρα και τον έδιωξαν κλοτσηδόν από τον Πανιώνιο και τον Ατρόμητο, ονομάζεται Μιχάλης Γρηγορίου», συνέχισε.

Και πρόσθεσε: «Ο ηθοποιός - προπονητής με το φυτεμένο μαλλί, που χθες στην Λαμία καθάρισε και την περίπτωση η ΑΕΛ να κέρδιζε τον Βόλο, από τα πρώτα λεπτά Όλοι αυτοί σε λίγο θα καταλάβουν ότι έκαναν μία τρύπα στο νερό, αφού εκτός μίας ενδεχόμενης αναδιάρθρωσης, εκκρεμεί και η καταγγελία μας εις βάρος του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και απλώς απέδειξαν πόσο ξεδιάντροποι είναι».