Skip to main content

Στην Αθήνα 3-5 Οκτωβρίου για επίσημη επίσκεψη η Κορίνα Κρέτσου

Η Επίτροπος για την Περιφερειακή Πολιτική θα έχει κυβερνητικές επαφές και θα επισκεφθεί έργα χρηματοδοτούμενα από την Ευρωπαϊκή Ένωση

Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποιεί η Επίτροπος για την Περιφερειακή Πολιτική Κορίνα Κρέτσου, από τις 3 ως τις 5 Οκτωβρίου, κατά την οποία θα έχει κυβερνητικές επαφές και θα επισκεφθεί έργα χρηματοδοτούμενα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Η Επίτροπος θα γίνει δεκτή από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και από τον αντιπρόεδρο Γιάννη Δραγασάκη.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής της, θα μεταβεί στη Ρωμαϊκή Αγορά και στη νέα Δημοτική Αγορά της Κυψέλης, συνοδεία εκπροσώπων των αρμοδίων υπουργείων και φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στο πρόγραμμα επισκέψεων της Επιτρόπου εντάσσονται επίσης, το έργο κατασκευής του συγκροτήματος του Θριάσιου Πεδίου καθώς και η νέα υψηλής ταχύτητας ηλεκτροδοτούμενη σιδηροδρομική γραμμή Τιθορέα-Λιανοκλάδι-Δομοκός. Η Επίτροπος με ηλεκτροκινούμενη αμαξοστοιχία, θα μεταβεί στο σιδηροδρομικό σταθμό «Λιανοκλάδι».

Θα επισκεφθεί επίσης την παράκαμψη της Μακρακώμης και την εταιρεία Logistics, ενώ θα παραβρεθεί στα εγκαίνια του έργου ανασύστασης της λίμνης Κάρλας.