Skip to main content

Στην Αθήνα ο Βέμπερ: Από το Ζάππειο η έναρξη καμπάνιας του ΕΛΚ

Ο Μάνφρεντ Βέµπερ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναµένεται να δώσουν το σήµα για την έναρξη της προεκλογικής καµπάνιας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόµµατος

Από την Ελλάδα ξεκινά επίσημα σήμερα την προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος του ΕΛΚ για την προεδρία της Κομισιόν Μάνφρεντ Βέµπερ.  

Συγκεκριµένα η έναρξη της προεκλογικής του εκστρατείας θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο, µια τοποθεσία µε ισχυρό πολιτικό συµβολισµό, καθώς στις 28 Μαΐου του 1979 ο ιδρυτής της Νέας ∆ηµοκρατίας, Κωνσταντίνος Καραµανλής, υπέγραφε την ένταξη της Ελλάδος στην ΕΟΚ.

Ο Μάνφρεντ Βέµπερ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναµένεται να δώσουν το σήµα για την έναρξη της προεκλογικής καµπάνιας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόµµατος, εν όψει των ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου.

Νωρίτερα ο κ. Βέμπερ, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, θα ξεναγηθεί στον αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας Νεμέας και οι δύο άνδρες, αφού επισκεφθούν τον συνεταιρισμό των οινοπαραγωγών της περιοχής, θα παρακαθίσουν σε γεύμα που θα τους παρατεθεί με τη συνοδεία των περίφημων τοπικών κρασιών.