Skip to main content

Στην Αθήνα ο Ζέρβας – Πρώτη συνάντηση με Σακελλαροπούλου

Θα είναι η πρώτη φορά που ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας θα συναντηθεί με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ. Σακελλαροπούλου.

Το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου στην Αθήνα θα περάσει την Παρασκευή ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Θα είναι η πρώτη φορά που θα συναντηθεί με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία τρέφει ιδιαίτερα συναισθήματα για τη Θεσσαλονίκη, αφού είναι ο τόπος που γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Ο δήμαρχος αναμένεται, στην πρώτη συνάντησή τους, να ενημερώσει την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τα θέματα της πόλης. Ο κ. Ζέρβας πρόκειται να παρουσιάσει στην κ. Σακελλαροπούλου θέματα που αφορούν την προοπτική της πόλης και γενικότερα τα σχέδια και τα πλάνα της δημοτικής αρχής αλλά και του ίδιου. «Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας γνωρίζει τη Θεσσαλονίκη και τα θέματα της πόλης, θα είναι μια ευκαιρία για να την ενημερώσω», είπε στη Voria.gr ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ο δήμαρχος κατά την παραμονή του στην Αθήνα θα έχει συνάντηση και με τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνηση Παναγιώτη Πικραμμένο. Οι επαφές των δύο αντρών είναι συνεχείς κυρίως για την ανέγερση του Μουσείου του Ολοκαυτώματος.