Skip to main content

Στην Αθήνα σήμερα ο Σισμανίδης

Μετά τον Ευάγγελο Μπαλάσκα και ο Δημήτρης Σισμανίδης κλήθηκε εσπευσμένα στη Ρηγίλλης, όπου αναμένεται να συναντηθεί σήμερα στις 11 το πρωί με τον γραμματέα της ΝΔ, Ανδρέα Λυκουρέντζο, και τον γραμματέ
Της Χρύσας Κυριακού

Μετά τον Ευάγγελο Μπαλάσκα και ο Δημήτρης Σισμανίδης κλήθηκε εσπευσμένα στη Ρηγίλλης. Ο πρόεδρος της ΤΕΔΚ νομού Κιλκίς αναμένεται να συναντηθεί σήμερα στις 11 το πρωί με τον γραμματέα της ΝΔ, Ανδρέα Λυκουρέντζο, και τον γραμματέα τοπικής αυτοδιοίκησης, Βασίλη Μιχαλολιάκο.

Είχε προηγηθεί συνάντηση των δύο ανδρών της ΝΔ την Τρίτη το πρωί στην Αθήνα με τον διεκδικητή του δήμου Κιλκίς και νυν νομάρχη, Ε. Μπαλάσκα, μετά τις φήμες για «πισωγυρίσματα», όσον αφορά στις υποψηφιότητες στο Κιλκίς. Αν και επίσημα η Ρηγίλλης δεν έχει ταχθεί υπέρ κάποιου υποψηφίου, σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε μια άτυπη συμφωνία μεταξύ του νυν νομάρχη Κιλκίς και του προέδρου της ΤΕΔΚ Κιλκίς, κ. Σισμανίδη, να κατέβουν υποψήφιος δήμαρχος ο πρώτος και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης ο δεύτερος, συμφωνούντος μάλιστα και της πλευράς του ΛΑΟΣ και του ανεξάρτητου βουλευτή, Κ. Κιλτίδη.

Ωστόσο, ξαφνικά μετά από παρεμβάσεις των κύκλων Συμπιλίδη και Τσιτουρίδη, τόσο η Ρηγίλλης όσο και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης φαίνεται πως κάνουν δεύτερες σκέψεις, σε σημείο να καλέσουν τόσο τον κ. Μπαλάσκα, όσο και τον κ. Σισμανίδη, ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή.