Skip to main content

Στην Αθήνα συνεχίζεται η παρωδία

Συνοδεία αστυνομικής δύναμης κατευθύνεται οδικώς αυτή την ώρα στην Αθήνα, ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ, προκειμένου, όπως έγινε γνωστό, να παραδοθεί.

Συνοδεία αστυνομικής δύναμης κατευθύνεται οδικώς αυτή την ώρα στην Αθήνα, ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ, προκειμένου, όπως έγινε γνωστό, να παραδοθεί.

Με σκάφος του λιμενικού αποβιβάστηκε στην Ουρανούπολη, απ' όπου και ξεκίνησε για την πρωτεύουσα. Νωρίτερα, ο θεράπων γιατρός του ηγούμενου είχε δώσει το πράσινο φως για τη μεταφορά του. 

Σύμφωνα με τον συνήγορό του, καθηγητή Άρη Χαραλαμπάκη, ο Γέροντας θα παραδοθεί στις Αρχές και γι' αυτό θα μεταβεί στην Αθήνα, συνοδεία αστυνομικών, προκειμένου, αφού περάσει από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, να μεταχθεί στο Εφετείο, ώστε να εκτελεστεί το ένταλμα προσωρινής κράτησής του.

Έτσι, με την προφυλάκιση του Γέροντα Εφραίμ, ο οποίος κρίθηκε ως ύποπτος φυγής στο εξωτερικό(!) ενώ πριν λίγες μέρες βρέθηκε στη Ρωσία και επέστρεψε στη χώρα μας για να απολογηθεί, η ελληνική Πολιτεία ολοκληρώνει το σημαντικό έργο της, καθώς, όπως είναι γνωστό, έχει λύσει όλα τα υπόλοιπα φλέγοντα προβλήματα του ελληνικού λαού και έχει καταλογίσει τις ευθύνες σε όλους όσοι πρωτοστάτησαν στην ουσιαστική χρεοκοπία της χώρας και την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος.

Και μη χειρότερα...