Skip to main content

Στην έκθεση SEA ASIA 2019 συμμετείχε η OLYMPIA ELECTRONICS

Την εταιρεία εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Νικόλαος Αρβανιτίδης και ο Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Δημήτριος Λακασάς

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. μέσω των WIMA + HEMEXPO συμμετείχε για δεύτερη φορά στη διεθνή έκθεση SEA ASIA 2019, που πραγματοποιήθηκε από τις 9 έως τις 11 Απριλίου 2019, στο Marina Bay Sands, στη Σιγκαπούρη. Σκοπός των WIMA + HEMEXPO είναι η προσπάθειά της για προβολή των δραστηριοτήτων των μελών της, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες της υποστήριξης της ναυτιλιακής αγοράς. «Η συνολική πρωτοβουλία, με κοινό ναυτιλιακό περίπτερο, βρήκε ευοίωνη ανταπόκριση από τις αρχές λιμένος της Σιγκαπούρης, από τους επισκέπτες αλλά και από άλλους εκθέτες», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Την OLYMPIA ELECTRONICS A.E. εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος  & Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Νικόλαος Αρβανιτίδης και ο Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Δημήτριος Λακασάς, οι οποίοι υποδέχτηκαν τους επισκέπτες και παρουσίασαν τα καινοτόμα προϊόντα της εταιρείας και την εύχρηστη εφαρμογή τους στη ναυτιλία. Η Σιγκαπούρη αποτελεί έναν πολύ σημαντικό ναυτιλιακό κόμβο και η έκθεση συγκέντρωσε εταιρείες από όλο το φάσμα της ναυτιλιακής βιομηχανίας.

«Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. μέσω της συντονισμένης προσπάθειας των WIMA+ HEMEXPO και σε συνδυασμό με την βαθιά παράδοση και γνώση της χώρας μας στη ναυτιλιακή καινοτομία, έχει ως στόχο να ισχυροποιήσει την παρουσία της στην παγκόσμια αγορά της ναυτιλίας. Η συμμετοχή της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στην έκθεση της Σιγκαπούρης, τη νευραλγική αυτή περιοχή της παγκόσμιας ναυτιλίας, ενισχύει ακόμη περισσότερο την παρουσία της εταιρείας και καθιστά ακόμη πιο σίγουρη την διείσδυσή της στις αναπτυσσόμενες αγορές της Ασίας. Συνολικά η αποστολή είχε απόλυτη επιτυχία και τα μέλη της WIMA + HEMEXPO θα συνεχίσουν τις δράσεις τους στην ευρύτερη περιοχή, η οποία θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική για την επέκταση των μελών της στις διεθνείς αγορές», καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.