Skip to main content

Στην εμπορική έκθεση BELEKTRO 2018 συμμετείχε η Olympia Electronics

Στο περίπτερό της φιλοξενήθηκαν κορυφαίοι επαγγελματίες του κλάδου, έχοντας την ευκαιρία να δουν και να γνωρίσουν από κοντά τις λύσεις που προσφέρει

Στην έκθεση BELEKTRO 2018, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 6 έως τις 8 Νοεμβρίου 2018 στο Βερολίνο της Γερμανίας, συμμετείχε η εταιρεία Olympia Electronics AΕ.

Η εμπορική έκθεση BELEKTRO είναι εξειδικευμένη για την ηλεκτροτεχνία, την ηλεκτρονική και τον φωτισμό, ασχολείται με τις τάσεις και τις καινοτομίες για την ανάπτυξη διεπιστημονικών λύσεων και προϊόντων λειτουργικής ποιότητας για άνεση, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Περίπου 260 εκθέτες από τους τομείς της διαχείρισης κτηρίων, των δικτύων, της συνέργειας, της ασφάλειας, της άνεσης, της αποδοτικότητας και των καινοτόμων ενεργειακών τεχνολογιών παρουσίασαν τα προιόντα τους. Η έκθεση ολοκληρώθηκε με ένα πρόγραμμα υποστήριξης εργαστηρίων και συζητήσεων.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στο περίπτερο της OLYMPIA ELECTRONICS A.E., φιλοξενήθηκαν κορυφαίοι επαγγελματίες του κλάδου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν και να γνωρίσουν από κοντά τις μοναδικές λύσεις που προσφέρει η εταιρεία, στα πλαίσια της ασφάλειας σε κάθε χώρο, ικανοποιώντας τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού επαγγελματία πελάτη. Παράλληλα, παρουσιάστηκαν τα νέα της προιόντα, όπως το νέο σύστημα συναγερμού, οι νέοι θερμοστάτες Wi-Fi κ.τ.λ.

Από την OLYMPIA ELECTRONICS A.E. έδωσαν το «παρών» ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Νικόλαος Αρβανιτίδης, ο Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Δημήτριος Λακασάς, ο Διευθυντής Πληροφορικής & R&D, κ. Διονύσιος Λακασάς και ο Υπεύθυνος Πωλήσεων, κ. Στέργιος Κουτσουβάλογλου. «Η συμμετοχή της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στη συγκεκριμένη έκθεση αποδεικνύει για ακόμη μια φορά τη δυναμική της πορεία στον κλάδο του ηλεκτρολογικού υλικού και την συνεχόμενη ανοδική της πορεία καθώς και τον εξωστρεφή χαρακτήρα της», καταλήγει η εταιρεία.