Skip to main content

Στην Επιτροπή Εκλογικών Παραβάσεων ο Μ. Τρεμόπουλος

Στην Επιτροπή Ελέγχου Δαπανών και Εκλογικών Παραβάσεων παρουσιάστηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Μιχάλης Τρεμόπουλος, ύστερα από καταγγελία του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών, για πα
Στην Επιτροπή Ελέγχου Δαπανών και Εκλογικών Παραβάσεων κλήθηκε και εμφανίστηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Μιχάλης Τρεμόπουλος, ύστερα από καταγγελία του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών, για παράνομη ανάρτηση πανό έξω από τις Σέρρες.

Ο κ. Τρεμόπουλος υποστήριξε ότι καθώς η απόφαση της διακομματικής επιτροπής για την κατανομή του διαφημιστικού χώρου στο Δήμο Σερρών πρέπει να είναι ομόφωνη, εμφανίστηκε πρακτικό από συνεδρίαση της επιτροπής στις 3 Νοεμβρίου στο οποίο έχει πλαστογραφηθεί από δημοτικούς υπαλλήλους η υπογραφή της υποψήφιας της παράταξης της «Οικολογίας Αλληλεγγύης».

Όπως είπε ο κ. Τρεμόπουλος, με τον τρόπο αυτό έγινε η κατανομή του διαφημιστικού χώρου και δόθηκαν σε άλλες παρατάξεις οι προνομιακοί χώροι. Ο κ. Τρεμόπουλος έκανε λόγο για παρωδία και νομιμοφανή δίωξη.

Στην Επιτροπή Ελέγχου Δαπανών και Εκλογικών Παραβάσεων προσήλθαν επίσης οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες Κεντρικής Μακεδονίας, Μάρκος Μπόλαρης, Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, Τάσος Κουράκης και ο εκπρόσωπος της παράταξης της υποψήφιας περιφερειάρχη Ασημίνας Ξηροτύρη, Αδάμ Δράγας.

Από τους παραπάνω, όσοι υποψήφιοι δεν αντιμετωπίζουν καταγγελίες εξέφρασαν στους υπόλοιπους τη συμπαράστασή τους. Όπως έγινε γνωστό, η Επιτροπή δεν εξέδωσε την απόφασή της και επιφυλάχθηκε για τη δημοσιοποίησή της μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας.