Skip to main content

Στη ΓΑΔΑ αυτοβούλως ο Δημήτρης Λιγνάδης με τον δικηγόρο του- Δεν υπάρχει ένταλμα

Το κατώφλι της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών πέρασε το μεσημέρι ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός - Τι λέει ο ίδιος και ο δικηγόρος του

Στο κτήριο της ΓΑΔΑ με τη συνοδεία του δικηγόρου του μετέβη το μεσημέρι του Σαββάτου ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης.

Οι δύο άνδρες ανέβηκαν στα γραφεία της Ασφάλειας περίπου στις 15:30 κι αφού ενημερώθηκαν ότι δεν υπάρχει ένταλμα σύλληψης εναντίον του κ. Λιγνάδη αποχώρησαν.

«Ζητήσαμε αρμοδίως ενημέρωση από τις αρχές και λάβαμε την ενημέρωση από την Αστυνομία ότι μέχρι στιγμής ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν αναζητείται», απάντησε ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Νίκος Γεωργουλέας, στις πληροφορίες που τον θέλουν να βρίσκεται στη ΓΑΔΑ.

Ο ίδιος ο κ. Λιγνάδης στο protothema.gr: «Δεν είμαι στο σπίτι μου. Δεν είμαι στη ΓΑΔΑ. Είμαι σε ένα φιλικό σπίτι. Δεν ξέρω αν θα επιστρέψω στο σπίτι μου. Ξέρω τι υπάρχει από το πρωί. Η παραφιλολογία φτιάχνει ένα κλίμα πιεστικό πολλές φορές και δεν μπορώ να το συντηρήσω. Μέχρι πρότινος έλεγαν ότι υπάρχουν εντάλματα και δεν υπάρχει τίποτα».