Skip to main content

Στην υποδοχή των Παναγιώτη Μάντη και Πέτρου Καγιαλή ο Νίκος Λάσκαρης

Στη χώρα μας έφτασαν το Σάββατο οι χάλκινοι Ολυμπιονίκες Παναγιώτης Μάντης και Πέτρος Καγιαλής, όπου τους υποδέχτηκε ο Νίκος Λάσκαρης.

Την αποθέωση γνώρισαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος οι Παναγιώτης Μάντης και Πέτρος Καγιαλής, οι οποίοι επέστρεψαν από τη Βραζιλία.

Τους χάλκινους Ολυμπιονίκες στην ιστιοπλοΐα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο υποδέχτηκε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης, Νίκος Λάσκαρης.

Οι Έλληνες ιστιοπλόοι τον ευχαρίστησαν για τη στήριξη που τους παρείχε και τον αγκάλιασαν θερμά.

Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου ο Παναγιώτης Μάντης είπε: «Τι να πούμε, είμαστε χαρούμενοι. Δεν έχουν συνηθίσει τέτοιες υποδοχές. Δικαιώνονται οι κόποι μας. Όπως ξαναείπα, πήγαν όλα βάσει προγράμματος, λείψαμε πολύ, δουλέψαμε πολύ. Κανείς να μην παρατάει τα όνειρά του, τα πάντα γίνονται πραγματικότητα αν κοπιάζουμε.

Οι Αυστραλοί είναι τεράστιοι αθλητές, έχουν κερδίσει 7 παγκόσμιους τίτλους και το μετάλλιο κρίθηκε στην ισοβαθμία. Αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο για να δώσουμε κάτι επιπλέον για το Τόκιο. Ο Νίκος Λάσκαρης ήρθε τη στιγμή που έπρεπε, τη στιγμή που χρειαζόμασταν τα χρήματα για να κάνουμε την προετοιμασία όπως έπρεπε και να φτάσουμε στην θέση που είμαστε σήμερα».