Skip to main content

Στην εισαγγελία νέος φάκελος του ΣΕΗ με καταγγελίες

Ανάμεσα στα ονόματα του δεύτερου φακέλου φέρεται πως συμπεριλαμβάνονται και δύο πολύ γνωστά πρόσωπα του χώρου του θεάματος.

Στην Εισαγγελία θα βρεθεί και σήμερα ο Πασχάλης Τσαρούχας, με τον ρόλο του προέδρου του Πειθαρχικού στου ΣΕΗ, προκειμένου να καταθέσει νέο φάκελο με καταγγελίες.

Οι καταγγελίες αφορούν σύμφωνα με πληροφορίες σε νέες υποθέσεις που είναι κατά βάση πλημμεληματικές, με μεγάλο μέρος τους να έχουν ήδη παραγραφεί.

Ανάμεσα στους φακέλους που αναμένεται να παραδοθούν θα είναι και κάποιοι που αφορούν την υπόθεση του ήδη κατηγορούμενου για βιασμό κατά συρροή, Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο αρμόδιος εισαγγελικός λειτουργός έχει βάλει ήδη στο «μικροσκόπιο» τις περίπου 20 καταγγελίες που έχει στα χέρια του ενώ όπως όλα δείχνουν οι έρευνα θα διευρυνθεί.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στα ονόματα του δεύτερου φακέλου συμπεριλαμβάνονται δύο πολύ γνωστά ονόματα του χώρου του θεάματος, που κατηγορούνται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ωστόσο, σύμφωνα το iefimerida.gr, υπάρχουν μεταξύ των καταγγελιών δύο -τρεις οι οποίες αφορούν στο κακούργημα του βιασμού ή της απόπειρας βιασμού και αναμένεται άμεσα να εξεταστούν από τις αρχές.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εν λόγω καταγγελίες στρέφονται τουλάχιστον κατά δύο προσώπων.

Την ίδια ώρα, σε δικηγορικό γραφείο που έχει χειριστεί καταγγελία για βιασμό σε βάρος γνωστού ηθοποιού, έχουν καταφύγει και τρία ακόμη πρόσωπα.

Τα πρόσωπα αυτά, φέρονται να κατηγορούν τον ίδιο ηθοποιό ενώ αναμένεται να εξεταστεί ο χρόνος τέλεσης των πράξεων, ώστε να διευκρινιστεί εάν έχουν παραγραφεί.

Υπενθυμίζεται πως ο Πασχάλης Τσαρούχας είχε καταθέσει τον πρώτο «καυτό» φάκελο στον εισαγγελέα στις 24 Φεβρουαρίου.