Skip to main content

Πορεία από οπαδούς του ΠΑΟΚ κατά του νέου αθλητικού νόμου(vid)

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους οι οπαδοί του «Δικεφάλου», ο νέος νόμος θέλει να επιβάλλει το περίφημο «παρών» από την πρώτη στιγμή.

Πορεία διαμαρτυρίας κατά του νέου αθλητικού νόμου πραγματοποίησαν με αφετηρία την Καμάρα οπαδοί του ΠΑΟΚ, πριν από το αποψινό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον Άρη.

Συγκεκριμένα, μέλη της «Θύρας 4» και άλλων συνδέσμων συγκεντρώθηκαν από τις 14:00 έξω από τα γραφεία του συνδέσμου και πραγματοποίησαν πορεία μέχρι τον Λευκό Πύργο. Στη συνέχεια οι οπαδοί διαλύθηκαν και οι περισσότεροι κινήθηκαν σε μεγάλες παρέες προς το γήπεδο της Τούμπας για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με τους «κιτρινόμαυρους».

Κατά τη διάρκεια της πορείας, σταμάτησαν έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και φώναξαν συνθήματα κατά των ΜΑΤ που ήταν στο σημείο, ενώ λίγη ώρα αργότερα, φώναξαν συνθήματα απέναντι από το αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου στην Αριστοτέλους.

Νωρίτερα, πέταξαν φυλλάδια στα οποία αναγράφεται: «παρών μόνο στο γήπεδο».

Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν πως «ο νέος νόμος θέλει να επιβάλλει το περίφημο ''παρών'' από την πρώτη στιγμή, πριν καν αποδειχθεί η ενοχή ή όχι του εκάστοτε κατηγορουμένου».