Skip to main content

Στην Καντίνα Σούζυ... τρως παραδοσιακό σουτζουκάκι Θεσσαλονίκης

Το «σουζυκάκι», με τη «μαγική» συνταγή του, κουβαλάει γεύσεις και μνήμες άλλων εποχών και έχει αποκτήσει ήδη φανατικό κοινό στη Θεσσαλονίκη.

«Σούζυ τρως! Και ψεύδεσαι και τρως!», είναι η θρυλική ατάκα της Ρένας Βλαχοπούλου στην ξεκαρδιστική σκηνή της κλασικής κωμωδίας του 1969, «Η Παριζιάνα», όπου προσπαθεί να ντύσει τη συμπρωταγωνίστριά της με ένα στενό φόρεμα. Όποιος, βέβαια, επισκεφθεί την «Καντίνα Σούζυ» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Καρόλου Ντηλ 23) δεν θα χρειαστεί... να πει ψέματα, αφού θα έχει γευτεί παραδοσιακό σουτζουκάκι Θεσσαλονίκης, το «σουζυκάκι», με πρώτης ποιότητας κρέας από τη φάρμα του ιδιοκτήτη του.



Σε έναν απλό αλλά προσεγμένο χώρο, με vintage στοιχεία, ο πελάτης που θα δοκιμάσει το σουτζουκάκι της «Σούζυ» θα ταξιδέψει σε παλαιότερες δεκαετίες, καθώς κουβαλάει μνήμες της Θεσσαλονίκης άλλων εποχών. Για να επιτευχθεί αυτή η μοναδική γεύση, ο ιδιοκτήτης της «Καντίνα Σούζυ», ο κύριος Άγγελος, πραγματοποίησε εντατική έρευνα μέχρι να καταλήξει στο «σουζυκάκι», και χρησιμοποίησε συνολικά 150 διαφορετικές συνταγές τις οποίες δοκίμασαν 30 γευσιγνώστες άνω των 60 ετών.



Η προσεγμένη πρώτη ύλη, τα λίγα καρυκεύματα που δεν αλλοιώνουν τη γεύση του κρέατος, το φρέσκο ψωμάκι, οι ανταγωνιστικές τιμές, και η «μαγική» συνταγή που θυμίζει παραδοσιακό σουτζουκάκι Θεσσαλονίκης έχουν καταστήσει την «Καντίνα Σούζυ», από τον Οκτώβριο του 2018 που άνοιξε, αγαπημένο προορισμό για τους λάτρεις του καλού γρήγορου φαγητού. Όπως έδειξε η κίνηση στους πρώτους μήνες, υπάρχει μεγάλη επαναληψιμότητα από πελάτες κάθε ηλικίας, καθώς υπάρχουν αρκετοί πελάτες που επισκέπτονται το κατάστημα ακόμη και καθημερινά.

Οι πελάτες στην «Καντίνα Σούζυ» μπορούν να δοκιμάσουν φυσικά το σουτζουκάκι Θεσσαλονίκης, σουτζουκάκι αρνίσιο αλλά και από κοτόπουλο και λαχανικά, καθώς και χοιρινή πανσέτα, μπριζολάκι, λουκάνικο Τζουμαγιάς, μπιφτέκι, φιλέτο κοτόπουλο, όλα προσεγμένα με γνώμονα την καλή ποιότητα.



Η «Καντίνα Σούζυ» πραγματοποιεί και delivery στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Καρόλου Ντηλ 23
2311 82 8000
Ακολουθήστε τη σελίδα της «Καντίνα Σούζυ» στο Instagram και το Facebook