Skip to main content

Στην Κάρυστο συνεχίζει τις διακοπές του ο Μπόρις Τζόνσον

Ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας απολαμβάνει το ελληνικό καλοκαίρι εν μέσω έντονων αντιδράσεων στη χώρα του.

Τις διακοπές του στην Ελλάδα συνεχίζει ο Βρετανός απερχόμενος πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος τη Δευτέρα, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, εθεάθη στην Κάρυστο.

Με κοντομάνικο μπλουζάκι και τα γνωστά αχτένιστα μαλλιά, φαίνεται να έχει μπροστά του πακέτα φαγητού και λάπτοπ, πάνω από το οποίο εργάζεται, ενώ όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, βρίσκεται σε σημείο πάνω από τη θάλασσα.

Λίγες εβδομάδες πριν αποχωρήσει από την πρωθυπουργία, ο Τζόνσον επέλεξε να κάνει διακοπές στην Ελλάδα. Η επιλογή του όμως προκάλεσε σάλο στη Βρετανία.

Οι Βρετανοί τον στοχοποιούν καθώς, όπως λένε, απολαμβάνει τις διακοπές του, ενώ η Βρετανία μαστίζεται από κρίση κόστους ζωής.

Όπως σχολιάζει η Daily Mail, η οποία παραθέτει βίντεο και φωτογραφίες από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του protothema.gr το Σάββατο, με τα ψώνια του Μπόρις Τζόνσον σε σούπερ μάρκετ στη Νέα Μάκρη, οι επικριτές του αναφέρουν ότι ηγείται μίας «κυβέρνησης ζόμπι». Από την πλευρά τους οι Εργατικοί χαρακτηρίζουν τις τελευταίες εβδομάδες της διακυβέρνησής Τζόνσον ως ένα «μεγάλο πάρτι», καθώς εκείνος απολαμβάνει τις διακοπές του μαζί με την Κάρι Σίμοντς στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί του Σαββάτου ο Βρετανός πρωθυπουργός βρέθηκε στη Νέα Μάκρη. Όπως φαίνεται και στα βίντεο του protothema.gr ο Τζόνσον βρέθηκε σε σούπερ μάρκετ και ψώνισε μόνος του ακολουθούμενος διακριτικά από άνδρα της ασφάλειάς του.

Η παρουσία του έγινε αμέσως αντιληπτή από τους παρευρισκόμενους οι οποίοι σήκωσαν τα κινητά τους για να τον καταγράψουν ενώ μία γυναικεία φωνή ακούγεται να του λέει «Hi». Ο Μπόρις Τζόνσον σε φιλική διάθεση σήκωσε το χέρι του και χαιρέτησε και αυτός.

Μαζί του μπροστά στα... ψυγεία του σούπερ μάρκετ καταγράφηκε από τον φωτογραφικό φακό και η σύζυγός του, Κάρι Σίμοντς.