Skip to main content

Στην Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης ο Γ. Αγγελόπουλος

Στο επίκεντρο της συνάντησης η ανάγκη για δημιουργία νέου σύγχρονου Κέντρου Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας αγροδιατροφικών προϊόντων

Τις εγκαταστάσεις της Κεντρικής Αγοράς Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου ο Προϊστάμενος του Γραφείου Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Γιώργος Αγγελόπουλος.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΘ ΑΕ και ο Αντιπρόεδρος της ΚΑΘ ΑΕ Δημήτρης Χαμπίδης και Θεόδωρος Παπαδόπουλος είχαν τη χαρά να υποδεχθούν στην αγορά τον κ. Αγγελόπουλο και τον συνεργάτη του κ. Σδούκο».

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε κατόπιν της παρουσίασης των στρατηγικών στόχων ανάπτυξης της διοίκησης της αγοράς σε προγενέστερη συνάντηση στο γραφείο του πρωθυπουργού. Η αναμόρφωση των εγκαταστάσεων της αγοράς, η ανάγκη για δημιουργία νέου σύγχρονου Κέντρου Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας αγροδιατροφικών προϊόντων (Agrologistics) αλλά και η πρωτοβουλία της αγοράς για τη διάσωση της τροφής αναλύθηκαν διεξοδικά στη διάρκεια της συνάντησης, ενώ παράλληλα η περιήγηση στους χώρους εμπορίας αλλά και στον χώρο διαλογής των τροφίμων έδωσαν την ευκαιρία στους επισκέπτες να δουν από κοντά τα πεπραγμένα της διοίκησης.
 
Πριν από την αποχώρησή τους από την αγορά, λίγο πριν την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΑΘ ΑΕ, ο κ. Αγγελόπουλος εξέφρασε σε όλα τα μέλη του Συμβουλίου την στήριξή του και δήλωσε αρωγός των προσπαθειών της διοίκησης. Τέλος έκανε ιδιαίτερη μνεία για την πρωτοβουλία της διάσωσης της τροφής, την ανάγκη στήριξης του εγχειρήματος από άλλους φορείς, ενώ δεσμεύτηκε να κάνει νέα επίσκεψη σε σύντομο χρονικό διάστημα.