Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019
x

ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΤΗΣ Η ΚΡΙ ΚΡΙ

Στελέχη κινεζικών αλυσίδων Super Market και η κινεζική εταιρεία εισαγωγών Jongjia ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της Κρι Κρι στις Σέρρες.

Στην Κίνα, μία από τις μεγαλύτερες αγορές παγκοσμίως, επεκτείνει τις εξαγωγές της η εταιρεία παγωτών Κρι Κρι.

Στο πλαίσιο της νέας αυτής συνεργασίας, στελέχη και ιδιοκτήτες κινεζικών αλυσίδων Super Market παρευρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στις Σέρρες, τη Δευτέρα 20 Μαΐου, συνοδευόμενοι από την κινέζικη εταιρεία εισαγωγών Jongjia, που αποτελεί και τον επίσημο συνεργάτη της Κρι Κρι στην Κίνα. Κατά την επίσκεψή τους στο εργοστάσιο της Κρι Κρι, τα μέλη της Κινεζικής αποστολής ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου και γνώρισαν από κοντά τα προϊόντα της.

Η Κρι Κρι, αναγνωρίζοντας τη σημαντική προοπτική που προσφέρει η Κινεζική αγορά, συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Sial China που πραγματοποιήθηκε στη Σαγκάη από τις 14 έως και τις 16 Μαΐου 2019 και αποτελεί τη μεγαλύτερη ετήσια Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών της Ασιατικής ηπείρου.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, τα στελέχη της Κρι Κρι είχαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν σημαντικές επαφές με στόχο την τοποθέτηση των προϊόντων της στο οργανωμένο λιανεμπόριο. Οι δε επισκέπτες του περιπτέρου (κυρίως αγοραστές S/M) είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα προϊόντα της εταιρείας.

Η Κρι Κρι διατηρεί παρουσία σε 24 χώρες. Οι εξαγωγές της εταιρείας διαμορφώθηκαν στο 36,3% των συνολικών πωλήσεων προϊόντων, παρουσιάζοντας αύξηση 41,7% για το έτος 2018.

Στόχος της Κρι Κρι πλέον είναι η ενδυνάμωση της παρουσίας της στις ευρωπαϊκές χώρες και η είσοδός της σε νέες, μεγάλες αγορές της Ασίας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ