Skip to main content

Στις κινητοποιήσεις της Πρωτομαγιάς συμμετέχουν οι εργαζόμενοι ΟΑΣΘ

Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ θα λάβουν μέρος στη συγκέντρωση της 1ης Μαΐου έξω από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, στις 10:30.

Τη συμμετοχή τους με 24ωρη απεργία στις απεργειακές κινητοποιήσεις που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και το ΕΚΘ για την 1η Μαΐου ανακοίνωσαν οι εργαζόμενοι στην Αστική Συγκοινωνία Θεσσαλονίκης.

Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ θα λάβουν μέρος στη συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς έξω από το ΕΚΘ, στις 10:30.

«Αυτή την ιστορική μέρα της 1ης Μάη, ενώνουμε τη φωνή μας με όλους εκείνους που παλεύουν ενάντια στη φτώχεια και στην εξαθλίωση, στις αδικίες, στις διακρίσεις, στην κατακρήμνιση δημοκρατικών, εργασιακών, οικονομικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων» επισημαίνουν οι εργαζόμενοι σε σχετική ανακοίνωση και συνεχίζουν:

«Τιμώντας τους πρωτοπόρους αγωνιστές του εργατικού κινήματος, όλους εκείνους που θυσιάστηκαν διαχρονικά για τα μεγάλα και ιερά δικαιώμτα της τάξης μας, όλους εκείνους που υπερασπίστηκαν με την ίδια τη ζωή τους τη Δημοκρατία, τη Δικαιοσύνη, την Ισότητα, την Ελευθερία και την Ειρήνη, οφείλουμε όλοι μαζί να δώσουμε αγωνιστικό-απεργιακό παρών στην απεργιακή συγκέντρωση την Τετάρτη 1 Μάη, στις 10:30 μπροστά στο ΕΚΘ».

«Στις βάρβαρες και αδιέξοδες πολιτικές, η απάντηση του κόσμου της μισθωτής εργασίας είναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ, ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ» καταλήγει η ανακοίνωση.