Skip to main content

Στην κορυφή των Ultras Fans η φιέστα και οι πανηγυρισμοί του ΠΑΟΚ(vid)

Την τιμητική του έχει ο Δικέφαλος και η «καυτή» Τούμπα καθώς βρίσκονται στην πρώτη θέση του Top5 των Ultras για αυτήν την εβδομάδα

Η φιέστα του ΠΑΟΚ ήταν εντυπωσιακή και δεκάδες ΜΜΕ του εξωτερικού έγραψαν αφιερώματα και διθυραμβικά σχόλια με φόντο την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους «ασπρόμαυρους» μετά από 34 χρόνια.

Σύμφωνα με το Metrosport.gr, οι εικόνες από την Τούμπα και από τη Θεσσαλονίκη, που πήραν «φωτιά» για τον τίτλο του Δικεφάλου, έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, με τη φιέστα του ΠΑΟΚ να καταλαμβάνει την κορυφή του Top5 των Ultras.

Αναλυτικά η 5άδα:

1. Ο αγώνας ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός (5-0) και η φιέστα που στήθηκε στην Τούμπα και τη Θεσσαλονίκη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Δικέφαλο μετά από 34 χρόνια.

2. Οπαδοί της Σεαρά, στον αγώνα με την Φορταλέζα στη Βραζιλία όπου η φιλοξενούμενη κέρδισε με 0-1.

3. Οπαδοί της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, στον αγώνα με την Μπενφίκα για το Γιουρόπα Λιγκ όπου η γερμανική ομάδα κέρδισε με 2-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά.

4. Οπαδοί της Ντιναμό Δρέσδης, στον αγώνα κόντρα στην Κολωνία όπου η ομάδα της Δρέσδης κέρδισε με 3-0.

5. Οπαδοί της Μπάνικ Οστράβα, στο ντέρμπι της Σιλεσίας κόντρα στην Οπάβα όπου η Μπάνικ κέρδισε με 2-0.

Αξιοσημείωτο είναι πως το μεγαλύτερο μέρος του βίντεο δείχνει τη φιέστα του ΠΑΟΚ που βρίσκεται στην κορυφή. Στην αρχή φαίνονται και τα... προεόρτια από την παραλιακή και τα Κάστρα.