Skip to main content

Στην Κοζάνη μιλά απόψε ο Καραμανλής, στο Ηράκλειο ο Παπανδρέου

Η Αλέκα Παπαρήγα θα μιλήσει στην Πάτρα, ο Αλέξης Τσίπρας στα Γιάννενα και στη Σύρο ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Αντιπαράθεση για την οικονομία.
Στην πλατεία της Κοζάνης θα μιλήσει στις 7.30 ο πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, στην κεντρική  εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας για τη Δυτική Μακεδονία.

Ο  Γιώργος Παπανδρέου, την ίδια ώρα θα μιλά στην συγκέντρωση οπαδών του κόμματός του στοΗράκλειο Κρήτης, στην πλατεία Ελευθερίας.

Η γενική γραμματέαςτου ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, θα μιλήσει σε ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωσηστην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα στις 8 το βράδυ.

Η ομιλία του προέδρου του ΣΥΝ, Αλέξη Τσίπρα αρχίζει στις 8.30 το βράδυ, στην πλατεία Ταχυδρομείου στα Ιωάννινα.

Στο Εμπορικό Επιμελητήριο Σύρου θα πραγματοποιήσει την προεκλογική τουσυγκέντρωση ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ.Καρατζαφέρης, στις 6 το απόγευμα.

Προεκλογική αντιπαράθεση

Εννιά μέρες πριν τις εκλογές και η αντιπαράθεση των κομμάτων με επίκεντρο την οικονομία, ολοένα και μεγαλώνει. Tα κόμματα τις αντιπολίτευσης εξαπέλυσαν δριμεία επίθεση εναντίoν των δύο μεγάλων κομμάτων. 

Η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, έκανε λόγω γιακαταστροφική εναλλαγή πολιτικής των μεγάλων κομμάτων, «πρέπει να έχουμε μια αδύναμη αντιλαϊκή κυβέρνηση και ένα ισχυρό ΚΚΕ», τόνισε.

Ο πρόεδροςτου ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, κατηγόρησε Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ για έλλειψηβούλησης προκειμένου να πατάξουν τη φοροδιαφυγή. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΝ, Αλέξης Τσίπρας, επιτέθηκε κατά  της πολιτικής που υλοποιούν Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ στις εργασιακές σχέσεις. Από τη Καρδίτσα είπε χαρακτηριστικά «μην τουςανέχεστε άλλο, αποδυναμώστε τους. Δώστε δύναμη στη φωνή σας και στιςαγωνίες σας και ενισχύστε τον ΣΥΡΙΖΑ».

Οι εκπρόσωποι των Οικολόγων πράσινων χαρακτήρισαν τις πολιτικές των βασικών μονομάχων ξεπερασμένες.