Skip to main content

Στην Κοζάνη ο διοικητής της ΑΑΔΕ: Πρωτοφανής η επίθεση με το τσεκούρι

Ο διοικητής της ΑΑΔΕ χαρακτήρισε αποτρόπαιη την επίθεση με τσεκούρι που δέχθηκαν οι υπάλληλοι της ΔΟΥ Κοζάνης, εκφράζοντα την συμπαράστασή του.

Στην Κοζάνη μετέβη σήμερα το απόγευμα ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γεώργιος Πιτσιλής, προκειμένου να ενημερωθεί για τη σοκαριστική επίθεση με τσεκούρι που δέχθηκαν τρεις εφοριακοί στη ΔΟΥ της πόλης.

Δείτε σχετικά: Κοζάνη: Μπήκε με τσεκούρι στην εφορία και χτύπησε υπαλλήλους (vid)

Σε δηλώσεις του προς τα μέσα, ο κ. Πιτσιλής χαρακτήρισε πρωτοφανή, αποτρόπαιη και απολύτως καταδικαστέα την επίθεση, τονίζοντας πως «η ανθρώπινη ζωή είναι η υπέρτατη αξία».

«Όλοι εμείς στην οικογένεια της ΑΑΔΕ είμαστε συγκλονισμένοι. Βρισκόμαστε δίπλα στους ανθρώπους μας οι οποίοι αυτή τη στιγμή υποφέρουν και δίνουν τη μάχη για τη ζωή τους και δίπλα στις οικογένειές τους οι οποίες δοκιμάζονται» πρόσθεσε.

Ο διοικητής της ΑΑΔΕ απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση δημοσιογράφου για την ασφάλεια των εργαζομένων σε αυτές τις υπηρεσίες.

Υπενθυμίζεται πως ένας άνδρας, ο οποίος συνελήφθη αργότερα, εισήλθε σήμερα νωρίς το μεσημέρι στη ΔΟΥ Κοζάνης και επιτέθηκε με τσεκούρι σε υπαλλήλους της υπηρεσίας με αποτέλεσμα να τραυματίσει σοβαρά τρία άτομα. Και οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν σε κρίσιμη στο νοσοκομείο «Παπανικολάου».

Διαβάστε ακόμη: Κοζάνη: Σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης μεταφέρονται οι τρεις εφοριακοί

Κοζάνη: Σε σοβαρή κατάσταση ο εφοριακός που δέχθηκε επίθεση με τσεκούρι

Πηγή βίντεο: kozanimedia.gr