Skip to main content

Στην ομάδα του Μάκη Κυριζίδη ο Στέφανος Χατζημανώλης

Ο Στ. Χατζημανώλης είναι ιδιοκτήτης τουριστικού γραφείου, υπεύθυνος ανάπτυξης & επικοινωνίας του μεγαλύτερου τουριστικού οργανισμού της Β. Ελλάδας.

Στην ομάδα «Θεσσαλονίκη Θετικά» καλωσόρισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Μάκης Κυριζίδης τον Στέφανο Χατζημανώλη, με ανάρτησή του στα social media.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για έναν από τους πιο δραστήριους ανθρώπους του τουρισμού στη Βόρεια Ελλάδα. Είναι ιδιοκτήτης τουριστικού γραφείου, υπεύθυνος ανάπτυξης & επικοινωνίας του μεγαλύτερου τουριστικού οργανισμού της Β. Ελλάδας.

Ο Στέφανος Χατζημανώλης έχει οργανώσει τα μεγαλύτερα project incoming και outgoing τουριστών από πολλές χώρες (Μάλτα, Μέση Ανατολή κτλ), είναι αντιπρόεδρος του Ελληνοτουρκικού Επιμελητηρίου και, όπως υπογραμμίζεται, υπήρξε πρωτεργάτης στην οργάνωση σε θέματα αφίξεων Τούρκων τουριστών στη Θεσσαλονίκη.

Όπως σημειώνει ο Μάκης Κυριζίδης, ο κ. Χατζημανώλης θα αποτελέσει «βασικό τροχό της προσπάθειας για την επόμενη μέρα, ώστε να συνεχίσουμε ότι θετικό έχει επιτευχθεί στον τομέα του τουρισμού και να προχωρήσουμε για τη "Θεσσαλονίκη Θετικά" του αύριο».

Ο Μάκης Κυριζίδης πιστώνει στην προηγούμενη διοίκηση ότι «έκανε σημαντικά βήματα στον τουρισμό και την εξωστρέφεια της πόλης, αν και απέτυχε στα ζητήματα καθημερινότητας». Πιστεύει ότι «οφείλουμε να συνεχίσουμε κάθετι θετικό και να το προχωρήσουμε ένα βήμα παραπέρα, ο Στέφανος Χατζημανώλης με την εμπειρία και την τεχνογνωσία του θα μας βοηθήσει να τελειοποιήσουμε καλές πρακτικές και να απογειώσουμε την Θεσσαλονίκη του αύριο».