Skip to main content

Στην Ταράτσα της ΕΣΗΕΜ-Θ την Πέμπτη ο Παρασκευάς Θεοδωράκης

Ο καλλιτέχνης θα ταξιδέψει μουσικά το κοινό παρουσιάζοντας μια παράσταση βασισμένη στη δισκογραφική δουλειά του «Λευκά Πανιά» και όχι μόνο.

Στην Ταράτσα της ΕΣΗΕΜ-Θ θα βρίσκεται την Πέμπτη 11 Ιουλίου στις 21.00 ο Παρασκευάς Θεοδωράκης, για να ταξιδέψει μουσικά το κοινό παρουσιάζοντας μια παράσταση γεμάτη ήχους και χρώματα, βασισμένη στη δισκογραφική δουλειά του «Λευκά Πανιά» και σε άλλες επιτυχίες.

Ο Παρασκευάς Θεοδωράκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.

Έχει στο ενεργητικό του σημαντικές συνεργασίες και πλήθος εμφανίσεων σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά ήταν το On the Road Live, με το συγκρότημα On the Road.

Συμμετέχει στο τραγούδι «Ηπειρώτικο Μοιρολόι», του δίσκου «Ένας Ολοκαίνουριος Κόσμος» του Φίλιππου Πλιάτσικα, στο δίσκο του θεατρικού έργου «Με τον Αίσωπο εκδρομή» του Γιώργου Φραντζολά και στο τραγούδι «Μέλισσα», του δίσκου «Όλα είναι αλλού» των Βαγγέλη Κοντόπουλου και Χρήστου Θηβαίου. Ενώ ξεχωριστή ήταν η παρουσία του στην παράσταση – αφιέρωμα στον Νικόλα Ασιμο στον Σταυρό του Νότου και σε άλλες μουσικές σκηνές μαζί με τους : Βασίλη Παπακωνσταντίνου – Χρήστο Θηβαίο και Λεωνίδα Κακούρη.

Ταράτσα ΕΣΗΕΜ-Θ  

Στρατηγού Καλάρη 5, περιοχή Λευκός Πύργος

Ώρα προσέλευσης: 20:30,

Ώρα έναρξης: 21:00

Είσoδος Ελεύθερη.

Πληροφορίες : 2310 243 575 (μέχρι τις 17:00)