Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018
x

ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Κεντρικός ομιλητής ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Βεσυρόπουλος, παρουσία πλήθους μελών της ΝΔ.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η σημερινή Νομαρχιακή Συνέλευση (ΝΟ.Σ), που διοργάνωσε η ΝΟΔΕ Ανατολικού Τομέα Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης, στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας στις 6 το απόγευμα με κεντρικό ομιλητή τον κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο, αναπληρωτή τομεάρχη Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτή Ημαθίας.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από πλήθος στελεχών του κόμματος καθώς και μέλη της ΟΝΝΕΔ. Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι παρά την ένταση που υπάρχει με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και είναι στα... κάγκελα για το γνωστό θέμα της τιμωρίας της ομάδας που της στερεί το πρωτάθλημα (των περισσότερων πολιτικών), κανείς δεν σκέφτηκε να αλλάξει χώρο, όπως άλλωστε δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα.

Το παρόν έδωσαν γι' ακόμα μία φορά οι βουλευτές Κωνσταντίνος Γκιουλέκας και Σταύρος Καλαφάτης, όπως επίσης και οι πολιτευτές Γεώργιος Ορφανός, Στράτος Σιμόπουλος, Παναγιώτης Κοκκόρης και Βασιλική Νάκου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ