Skip to main content

Στην τουριστική αγορά της Γερμανίας στοχεύει ο δήμος Θεσσαλονίκης

Το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, που φιλοξένησε τη γερμανίδα δημοσιογράφο Ulrike Engel και τον φωτογράφο Stefan Engel.

Στην αγορά της Γερμανίας στοχεύει το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, που φιλοξένησε τη γερμανίδα δημοσιογράφο Ulrike Engel και τον φωτογράφο Stefan Engel, ολοκληρώνοντας άλλο ένα press trip με πυξίδα τον πολιτισμό, την ιστορία, την κουλτούρα και φυσικά τη γαστρονομία της πόλης. Αρωγός στην προσπάθεια υπήρξε η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης.

Η δημοσιογράφος και ο φωτογράφος ξεναγήθηκαν στη Θεσσαλονίκη κι έζησαν μια δυνατή εμπειρία από την καθημερινότητα της πόλης, η οποία τους άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Δοκίμασαν την ελληνική σύγχρονη κουζίνα σε γνωστά και αγαπημένα εστιατόρια, ενώ πήραν μια γεύση κι από ελληνικές vegan προτάσεις. Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους, εξάλλου, δοκίμασαν ελληνικά αποστάγματα και τσίπουρο.

Μέσα από γευστικές διαδρομές, μέσα από περιηγήσεις και περιπάτους στη Θεσσαλονίκη είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν και να γευτούν τη μαγεία της πόλης, που εξελίσσεται σε σημαντικό city break τουριστικό προορισμό, ιδανικό για κάθε επισκέπτη.