Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΣΤΗΝ ΤΡΙΜΕΡΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΑΥΡΙΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ-ΒΑΣΙΛΙΑ ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ

Ο πρωθυπουργός θα συμμετάσχει αύριο στην τριμερή Σύνοδο Κορυφής με τον Κύπριο Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη και τον Βασιλιά της Ιορδανίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συμμετάσχει αύριο στην τριμερή Σύνοδο Κορυφής με τον Κύπριο Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη και τον Βασιλιά της Ιορδανίας.

Το αυριανό πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη:

Στις 10.00, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθύνει χαιρετισμό, στη Βουλή των Ελλήνων, στην εναρκτήρια συνεδρίαση της 13ης Γενικής Συνέλευσης της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (ΠαΔΕΕ).

Στις 12.00 ο Πρωθυπουργός θα λάβει μέρος στην τριμερή Σύνοδο Κορυφής Ελλάδας - Κύπρου - Ιορδανίας στο Ζάππειο Μέγαρο με τη συμμετοχή του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και του Βασιλιά της Ιορδανίας Abdullah II bin Al-Hussein. Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραθέσει γεύμα στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και στον Βασιλιά της Ιορδανίας.

Στις 15.50, ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Βασιλιά της Ιορδανίας Abdullah II bin Al-Hussein.

Στις 19.00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει στο 99ο Ανώτατο Συνέδριο της AHEPA στο ξενοδοχείο Divani Caravel και θα παραλάβει το βραβείο “AHEPA Socrates Award”.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ