Skip to main content

Στήριξη από Χοντολίδου στον υποψήφιο δήμαρχο Σπύρο Βούγια

Στο κείμενο στήριξης η κ. Χοντολίδου υπογραμμίζει ότι η Θεσσαλονίκη θα βγει κερδισμένη από την υπερψήφιση της «ΠΟΛηΧΡΩΜΗς Θεσσαλονίκης».

Τον συνδυασμό «ΠΟΛηΧΡΩΜΗ Θεσσαλονίκη» με υποψήφιο δήμαρχο τον Σπύρο Βούγια στηρίζει η Ελένη Χοντολίδου, κοινοτική σύμβουλος Α΄ Κοινότητας στον δήμο Θεσσαλονίκης.

Στο κείμενο στήριξης η κ. Χοντολίδου υπογραμμίζει ότι η Θεσσαλονίκη θα βγει κερδισμένη από την υπερψήφιση της «ΠΟΛηΧΡΩΜΗς Θεσσαλονίκης». Εκτιμά επίσης ότι ο συνδυασμός του Σπύρου Βούγια, συνεχίζει τα θετικά της «Πρωτοβουλίας για τη Θεσσαλονίκη» του Γιάννη Μπουτάρη, αλλά εστιάζει και όσα δεν έγιναν σωστά ή δεν έγιναν καθόλου. 

Αναλυτικά το κείμενο της κ. Χοντολίδου:

Στηρίζω την «ΠΟΛηΧΡΩΜΗ Θεσσαλονίκη». Πιστεύω στις δυνατότητες του Σπύρου Βούγια και των συνεργατών του.

Γιατί Βούγιας
Είμαι από αυτούς που είχαν θυμώσει όταν ο Σπύρος Βούγιας μας άφησε για την Αθήνα. Αλλά είμαι και ρεαλίστρια όταν είμαστε στον χώρο της πολιτικής. Ο Βούγιας ξέρει και μπορεί να ενώσει τον κόσμο της Κεντροαριστεράς. Η αγάπη του για την πόλη είναι γνωστή και δεδομένη. Πιστεύω ότι είναι σε θέση να γνωρίζει τα προβλήματα. Γνωρίζει από διοίκηση και είναι φύσει ανοικτός σε συνεργασίες και συνέργειες.
Η Θεσσαλονίκη πρέπει να συνεχίσει την εξωστρεφή και κοσμοπολίτικη πορεία της. Ο Δήμος πρέπει να διοικηθεί. Με τη νέα συνθήκη απαιτείται βαθειά γνώση των ζητημάτων της πόλης, σύνεση και διάθεση συνεργασίας.
Η «ΠΟΛηΧΡΩΜΗ Θεσσαλονίκη» συνεχίζει τα όσα θετικά της «Πρωτοβουλίας για τη Θεσσαλονίκη» του Γιάννη Μπουτάρη, αλλά εστιάζει και όσα δεν έγιναν σωστά ή δεν έγιναν καθόλου. Η «ΠΟΛηΧΡΩΜΗ Θεσσαλονίκη» δεν αφαιρεί, προσθέτει, δεν διαιρεί, πολλαπλασιάζει.

Με ποιους συνεργάτες;
Με παλιούς και έμπειρους αυτοδιοικητικούς αλλά και νέους με όρεξη για δουλειά. Στελέχη της «Πρωτοβουλίας για τη Θεσσαλονίκη», των οικολόγων, ανθρώπους με γνώση και συνέπεια, αγάπη για την πόλη και γνώση των προβλημάτων της. Ανθρώπους από όλους τους χώρους και όλα τα επαγγέλματα.

Οι συνεργάτες του Σπύρου Βούγια αποτελούν εγγύηση τόσο για τη διοίκηση του Δήμου όσο και για τις απαραίτητες συναινέσεις που θα χρειαστούν. Η Θεσσαλονίκη ασφυκτιά με τους 25 υποψηφίους δημάρχους (στην ουσία υποψήφιους αντιδημάρχους) που θα συνωστίζονται στις πόρτες της εξουσίας αναζητώντας θέση αντιδημάρχου ή κάποια άλλη αμοιβόμενη θέση. Μην ενθαρρύνετε κανέναν δημότη να ψηφίσει αυτούς που θέλουν να πάρουν και όχι να δώσουν στην πόλη. Δεν κατανοώ υποψηφιότητες που υπάρχουν για να ικανοποιήσουν τις ταπεινές φιλοδοξίες των υποψηφίων τους. Δεν καταννοώ τις καθαρά κομματικές υποψηφιότητες.
Στηρίξτε τον συνδυασμό «ΠΟΛηΧΡΩΜΗ Θεσσαλονίκη» για μία πόλη σύγχρονη, έξυπνη, ανοικτή και πολυπολιτισμική.

Πιστεύουμε ότι η Θεσσαλονίκη θα βγει κερδισμένη από την υπερψήφιση της «ΠΟΛηΧΡΩΜΗς Θεσσαλονίκης».

Υποστηρίζουμε τον Σπύρο Βούγια και την «ΠΟΛΗχρωμη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» σ’ αυτόν τον αγώνα.
Δίνουμε στον Σπύρο Βούγια τη δύναμη του δεύτερου γύρου

Ελένη Χοντολίδου
Κοινοτική Σύμβουλος Α΄ Κοινότητας
Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη