Skip to main content

Στήριξη από τη μακρινή Σουηδία στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δ. Νέας Προποντίδας

Δύο πρώην δημότες της Νέας Προποντίδας δήλωσαν την πρόθεσή τους να στηρίξουν οικονομικά το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου.

Από την παγωμένη και μακρινή Σουηδία έφτασε μία ζεστή «αγκαλιά» στήριξης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Νέας Προποντίδας. Με ένα μήνυμά τους η κ. Ελένη Χριστοφορίδου και ο κ. Ιορδάνης Χριστοφορίδης δήλωσαν την πρόθεσή τους να στηρίξουν οικονομικά το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου.

Αφού ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία, κατατέθηκαν 500 ευρώ για καλή αρχή, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν, ενώ θα συνεχίσουν να προσφέρουν 250 ευρώ μηνιαίως. Σεμνοί και ταπεινοί, προβληματίστηκαν πολύ για τη δημοσιοποίηση της πράξης τους και θεώρησαν την όποια δημοσιοποίηση, όχι ως προσωπική προβολή αλλά ως θέμα με κοινωνικές προεκτάσεις, σημειώνει ο δήμος.

«Τους ευχαριστούμε από καρδιάς, που με την πράξη τους δείχνουν το μεγαλείο ψυχής τους. Αν και ζουν μακριά, δεν ξεχνούν τους συμπατριώτες τους, που δοκιμάζονται. Η πράξη τους άξια μίμησης και οι ευχές ή τα ευχαριστώ είναι το λιγότερο από εμάς ως αναγνώριση της προσφοράς τους» αναφέρει σε μήνυμά του ο δήμαρχος, Μανώλης Καρράς.