Skip to main content

Στήριξη από τους εκπροσώπους της UEFA σε Βαγγέλη Γραμμένο

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ συναντήθηκε σήμερα με τους Ζ. Λάκοβιτς,Α. Ρηγόπουλο και Μ. Γεωργίου συζητώντας για διάφορα εκκρεμή θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου

Mε τους εκπροσώπους της UEFA κκ. Ζόραν Λάκοβιτς, Άντζελο Ρηγόπουλο και Μάριο Γεωργίου συναντήθηκε σήμερα ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Ευάγγελος Γραμμένος, προκειμένου να συζητηθούν διάφορα εκκρεμή θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, παρουσία του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα της FIFA κ. Πετρ Φούσεκ και του εκτελεστικού γραμματέα της ΕΠΟ κ. Αλέξη Δέδε.

Οι εκπρόσωποι της UEFA εξέφρασαν την πλήρη στήριξη της ευρωπαικής ομοσπονδίας στη διοίκηση και το έργο του κ. Γραμμένου, καθώς και στις θεσμικές αλλαγές που έχουν δρομολογηθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σε συνέχεια των χθεσινών συναντήσεων τους, οι εκπρόσωποι της UEFA συναντήθηκαν σήμερα και με τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γεώργιο Βασιλειάδη, με τον οποίο συζήτησαν την εφαρμογή του VAR, το νομοθετικό πλαίσιο κατά των στημένων αγώνων και τις πρωτοβουλίες για την καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα, θέματα τα οποία νωρίτερα είχαν τεθεί υπόψιν του προέδρου της ΕΠΟ.