Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΣΤΗΡΙΞΗ ΝΔ ΣΕ ΜΕΤΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ

Ο νυν περιφερειάρχης βρίσκεται στην Αθήνα όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη - Χρίσμα σε Κασαπίδη για τη Δυτ. Μακεδονία

Εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί και επισήμως η στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στον Χρήστο Μέτιο για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης για τις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου.

Ο νυν περιφερειάρχης ΑΜΘ βρίσκεται στην Αθήνα όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη, επιβεβαιώνοντας τη στήριξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης προς το πρόσωπό του.

Με εντολή, μάλιστα, του κ. Μητσοτάκη, αύριο στη Θράκη μεταβαίνει ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, για συσκέψεις με ΝΟΔΕ, βουλευτές και δημάρχους. Η πρώτη επίσκεψη θα γίνει το πρωί στον Έβρο ενώ η δεύτερη το απόγευμα στην Κομοτηνή.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΝΔ συναντήθηκε και με τον Γιώργο Κασαπίδη, υποψήφιο περιφερειάρχη στη Δυτική Μακεδονία.

Και στους δύο άνδρες ο κ. Μητσοτάκης ευχήθηκε καλή δύναμη στον αγώνα τους, διαβεβαιώνοντάς τους για την αμέριστη στήριξή του.

Να σημειωθεί ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα συναντηθεί και με τον νυν περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, την Παρασκευή, στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην πόλη για τον εορτασμού του πολιούχου Αγίου Δημητρίου.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ