Skip to main content

Στήριξη στο ΠΑΣΟΚ από το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα

Τη στήριξη του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (ΕΣΚ) στο ΠΑΣΟΚ εκφράζει ο πρόεδρος του ΕΣΚ Σεργκέϊ Στανίσεφ με χαιρετισμό που έστειλε.

Τη στήριξη του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (ΕΣΚ) στο ΠΑΣΟΚ εκφράζει ο πρόεδρος του ΕΣΚ Σεργκέϊ Στανίσεφ, ο οποίος αναφέρεται και στις θυσίες των Ελλήνων τα τελευταία χρόνια, με χαιρετισμό που έστειλε στο 10ο συνέδριο του κόμματος.

«Τα τελευταία πέντε χρόνια το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα πάλεψε ενάντια στις πολιτικές λιτότητας των συντηρητικών δυνάμεων που έφεραν πόνο στην Ευρώπη. Και ξέρω ότι η Ελλάδα υπέφερε, οι Έλληνες πολίτες υπέφεραν, έκαναν θυσίες», αναφέρει στο μήνυμα του.

Σε ότι αφορά στο ΠΑΣΟΚ σημειώνει: «Το ΠΑΣΟΚ είχε πάντα τη δική μου στήριξη, όσο και τη στήριξη του ΕΣΚ, σε καλές και δύσκολες στιγμές. Και ξέρουμε ότι δεν διανύετε εύκολες εποχές για το κόμμα σας. Γιατί όταν οι υπόλοιποι δραπέτευσαν, τότε εσείς επιδείξατε υπεύθυνη στάση. Πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ με την εμπειρία, τη σοφία που διαθέτει θα βρει το σωστό δρόμο, χρειαζόμαστε άλλωστε ένα δυνατό σοσιαλιστικό κόμμα στην Ελλάδα».