Skip to main content

Στηρίζει τους ιδιοκτήτες φορτηγών ο νομάρχης Δράμας

Επιστολή στον Υπουργό Υποδομών απέστειλε ο Νομάρχης Δράμας, όπου εκφράζει ουσιαστικά τη συμπαράστασή του στα δικαιώματα των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων
Στο πλευρό των ιδιοκτητών φορτηγών αυτοκινήτων και βυτιοφόρων στέκεται ο νομάρχης Δράμας Κώστας Ευμοιρίδης. Με επιστολή που απέστειλε στον Υπουργό Υποδομών Δημ. Ρέππα, υπεραμύνεται των δικαιωμάτων των βυτιοφορέων και ιδιοκτητών ΔΧ φορτηγών, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «τα αυτοκίνητα και η άδειά τους είναι ο ιδρώτας, ο κόπος, ο μόχθος και το αίμα μιας ολόκληρης ζωής για τον καθένα και την οικογένειά του».

Στην επιστολή του ο κ. Ευμοιρίδης καλεί την κυβέρνηση να μην αγνοήσει το γεγονός ότι «η απώλεια της άδειας θα τους στερήσει το επάγγελμά τους και η αξία του αυτοκινήτου ως εμπορεύματος θα μειωθεί κατά 70% λόγω της μεγάλης προσφοράς πώλησης των άνευ αδείας οχημάτων».  

«Οι άδειές τους απεκτήθησαν όχι για να επενδύσουν, αλλά για να εξασφαλίσουν απασχόληση στον εαυτό τους και το κέρδος τους δεν υπερβαίνει το μισθό ενός υπαλλήλου οδηγού» σημειώνει ο νομάρχης Δράμας και εκφράζει την αισιοδοξία του ότι θα βρεθεί μια δίκαιη λύση.