Skip to main content

Στηρίζει έμπρακτα τους οπαδούς που δέχθηκαν επίθεση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ προτίθεται να κάλυπτε οποιαδήποτε ανάγκη εμφανίζονταν για τους πέντε οπαδούς που δέχθηκαν δολοφονική επίθεση από χούλιγκαν της ΑΕΚ

Στο πλευρό των πέντε οπαδών του ΠΑΟΚ που δέχθηκαν δολοφονική επίθεση από χούλιγκαν της ΑΕΚ το περασμένο Σάββατο κοντά στο ΟΑΚΑ στέκεται έμπρακτα η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Σύμφωνα με το «Metrosport», ο εκ των νομικών του συλλόγου, Λάκης Σημαιοφορίδης έφτασε άμεσα στο νοσοκομείο που είχαν μεταφερθεί οι οπαδοί και φρόντισε από το πρώτο λεπτό να τους προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια.

Αφού πρώτα υπήρξε ενημέρωση πως δεν κινδυνεύει η ζωή κάποιου οπαδού που ήταν και το πιο σημαντικό, ενημέρωσε τους άτυχους φίλους του «Δικεφάλου» πως η ΠΑΕ θα αναλάβει τα έξοδα (αν προέκυπταν) για τη νοσηλεία, ενώ κάλυψε και την παραμονή τους σε ξενοδοχείο, τη διατροφή τους και την επιστροφή τους με το τρένο στη Θεσσαλονίκη.

Επίσης καθησύχασε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, λέγοντάς τους, πως ακόμα και αν δεν υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου τους, θα αναλάβει τα έξοδα η ΠΑΕ.

Το πιο σημαντικό ήταν φυσικά πως άρχισε άμεσα η προσπάθεια για την εύρεση των υπευθύνων της άνανδρης επίθεσης και εξελίξεις θα υπάρχουν επ' αυτού τις επόμενες μέρες.