Skip to main content

Στηρίζει Καϊτεζίδη για πρόεδρο της ΠΕΔΚΜ ο Τζιτζικώστας

Συνάντηση σήμερα στην Περιφέρεια, με τον περιφερειάρχη να τοποθετείται υπέρ της υποψηφιότητας Καϊτεζίδη για την προεδρία της ΠΕΔΚΜ.

Στήριξη στον Ιγνάτιο Καϊτεζίδη και στην προσπάθειά του να διεκδικήσει την προεδρία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας παρείχε σήμερα ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη και ο περιφερειάρχης συναντήθηκαν σήμερα στο γραφείο του τελευταίου στην Περιφέρεια και συζήτησαν για αρκετή ώρα τις λεπτομέρειες της υποψηφιότητας του κ. Καϊτεζίδη για την προεδρία της ΠΕΔΚΜ. Υποψηφιότητα που είναι θέμα ημερών να ανακοινωθεί και επισήμως.

Ενδεικτική ήταν η δήλωση του κ. Τζιτζικώστα: «Ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους Δημάρχους της Ελλάδας. Είναι εξαίρετος συνάδελφος όλα αυτά τα χρόνια στην Αυτοδιοίκηση, με όραμα, αποφασιστικότητα και μετρήσιμο έργο. Κυρίως όμως με τεράστια αποδοχή από τους συμπολίτες του, οι οποίοι τον εξέλεξαν Δήμαρχο για έξι συνεχείς θητείες. Στηρίζω με όλες τις δυνάμεις μου την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας».

Ο περιφερειάρχης δήλωσε επίσης την αμέριστη συμπαράστασή του στην προσπάθεια του κ. Καϊτεζίδη και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Στη συνάντηση όμως συζητήθηκαν και τα ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος στην περιοχή του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη και την καλή συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου κατά τη νέα αυτοδιοικητική θητεία. Ο κ. Καϊτεζίδης ενημέρωσε τον περιφερειάρχη για την εξέλιξη των έργων που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια στην περιοχή, αλλά και για το σχεδιασμό των έργων και δράσεων στη διάρκεια της τρέχουσας θητείας του.