Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019
x

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΒΟΥΤΣΗ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Ο κ. Καμμένος κάλεσε τον κ. Βούτση να σεβαστεί τη δημοκρατία και χαρακτήρισε «θεσμικό τσίρκο» τα όσα συμβαίνουν στη Βουλή.

Ο Δημήτρης Καμμένος δήλωσε ότι θα στηρίξει «100%» μια πρόταση μομφής κατά του Νίκου Βούτση, αν τελικά η Νέα Δημοκρατία προχωρήσει σε αυτή την κίνηση.

«Εχει υπερβεί τις αρμοδιότητές του. Θα πρέπει να προταθεί για... Νόμπελ προέδρων Βουλής», δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής στον ΣΚΑΪ, αναφερόμενος στον κ. Βούτση, ενώ σε μια αποστροφή του λόγου του δήλωσε πως ντρέπεται για τον Θανάση Παπαχριστόπουλο και την Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, η οποία βρισκόταν στο ίδιο τηλεοπτικό πάνελ.

Αναφερόμενος στη συνάντηση του προέδρου της Βουλής με τον Θανάση Παπαχριστόπουλο και το αίτημα να καθυστερήσει την παραίτησή του προκειμένου να ψηφιστεί το πρωτόκολλο ένταξης της Β. Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ, ο κ. Καμμένος τόνισε: «Οταν ο κ. Τσίπρας έχει πει “θα είμαστε κάθε λέξη του Συντάγματος” δεν μπορεί να εμπλέκεται σε πολιτική συζήτηση ο πρόεδρος της Βουλής. Επενέβη ως μη όφειλε, αντιθεσμικά και πραξικοπηματικά, σαν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σαν δελφίνος του Τσίπρα». 

Ο κ. Καμμένος κάλεσε τον κ. Βούτση να σεβαστεί τη δημοκρατία και χαρακτήρισε «θεσμικό τσίρκο» τα όσα συμβαίνουν στη Βουλή.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ