Skip to main content

Στηρίζει Σερβετάλη ο Λαζόπουλος: Και εγώ δεν μπορώ να παίζω μόνο για εμβολιασμένους (vid)

«Όταν μπαίνουμε στο λεωφορείο, στην εκκλησία, στο κρεοπωλείο, μπαίνουμε εμβολιασμένοι-ανεμβολίαστοι μαζί, γιατί να μη συμβεί αυτό και στο θέατρο;»

Στο πλευρό του Άρη Σερβετάλη, για την απόφασή του να αποχωρήσει από την παράσταση Ρινόκερος επειδή δεν ήθελε να εμφανίζεται μόνον μπροστά σε εμβολιασμένους θεατές, τάχθηκε ο γνωστός ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος.

Όπως είπε ο κ. Λαζόπουλος, ούτε και ο ίδιος θα μπορούσε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους.

«Αγαπώ πάρα πολύ και εκτιμώ τον Άρη Σερβετάλη και ξέρουμε όλοι ότι κάνει μια επιτυχία. Το λέω γιατί είναι βασικό στην απόφασή του αυτή. Εγώ έχω κάνει αυτή τη δήλωση πολύ νωρίτερα. Κι εγώ δεν μπορώ να παίζω μόνο για εμβολιασμένους θεατές! Μπορεί να το σεβαστώ αυτό το μέτρο, δηλαδή είμαι υπέρ αυτού του μέτρου, με την έννοια ότι όταν μπαίνουν στο λεωφορείο στην εκκλησία, στο κρεοπωλείο μπαίνουμε εμβολιασμένοι-ανεμβολίαστοι μαζί, γιατί να μη συμβεί αυτό και στο θέατρο; Αυτά τα μέτρα που δεν είναι ακριβώς μέτρα δημιουργούν σύγχυση. Αν το μέτρο είναι κάθετο... Αν υπάρχουν κάμπυλες κάποιος θα κρυφτεί στις καμπύλες», είπε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος.