Skip to main content

Στηρίζει την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα ο Κατσανιώτης

Την πεποίθησή του ο Απόστολος Τζιτζικώστας μπορεί να κάνει τη Νέα Δημοκρατία ένα σύγχρονο κεντροδεξιό κόμμα, εξέφρασε ο βουλευτής Αχαΐας.

Τη στήριξη του στην υποψηφιότητα του Απόστολο Τζιτζικώστα για την προεδρία της ΝΔ εξέφρασε, σε δηλώσεις του, ο βουλευτής Αχαΐας Ανδρέας Κατσανιώτης.

«Στηρίζω τον Απόστολος Τζιτζικώστα γιατί θεωρώ πως θα είναι ο πρόεδρος που θα κάνει τη Νέα Δημοκρατία ένα σύγχρονο κεντροδεξιό κόμμα. Θα φέρει την πολυπόθητη ανανέωση που θέλει ο κόσμος του κόμματος. Είναι πιστεύω ο εγγυητής αυτού του αιτήματος», σημείωσε ο κ. Κατσανιώτης μιλώντας στον ΑΝΤΕΝΝΑ Πάτρας 105,3.

Ερωτηθείς για το ζήτημα της δυαρχίας που θα προκύψει εάν ο Απόστολος Τζιτζικώστας εκλεγεί αρχηγός της ΝΔ, καθώς δεν θα είναι στο κοινοβούλιο, ο κ. Κατσανιώτης υποστήριξε: «Επιτέλους πρέπει να βλέπουμε μπροστά και να αποδεχόμαστε το νέο. Η διαρχία ισχύει σε πολλά ευρωπαϊκά κόμματα. Πρέπει να μην φοβόμαστε να τολμήσουμε».

Τέλος, διαβεβαίωσε ότι η απόφασή του να στηρίξει τον κ. Τζιτζικώστα δεν σχετίζεται με τις καλές σχέσεις που διατηρεί με τον τέως πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά. «Με τον κύριο Σαμαρά μιλάω, αλλά η απόφασή μου είναι προσωπική και δεν έχει καμιά σχέση μαζί του. Άλλωστε δεν τον ρώτησα καν ποιόν στηρίζει, γιατί είναι έμπειρος πολιτικός και θα απέφευγε την απάντηση», τόνισε ο βουλευτής Αχαΐας.