Skip to main content

Στηρίζει το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ (video)

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ προχώρησε στη δωρεά μεγάλης ποσότητας ειδικών προστατευτικών μασκών μέσω του προγράμματος κοινωνικής του δράσης.

Την στήριξή του προς το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης απέδειξε ο ΠΑΟΚ προχωρώντας μέσω του προγράμματος κοινωνικής του δράσης «PAOK Action», στη δωρεά μεγάλης ποσότητας ειδικών προστατευτικών μασκών.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω του PAOK Action επισκέφθηκε την Τρίτη (19.05), το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης όπου προχώρησε στη δωρεά μεγάλης ποσότητας ειδικών προστατευτικών μασκών – υψηλής προστασίας – για τους εκατοντάδες ιατρούς, νοσηλευτές και επαγγελματίες υγείας, που εργάζονται με ζήλο στα τμήματα και τις εξωτερικές δομές του νοσοκομείου για την αντιμετώπιση των ψυχικών ασθενειών και των εξαρτήσεων.

Ο ΠΑΟΚ στέκεται δίπλα τους ώστε να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με ασφάλεια τόσο για τους ίδιους όσο και για τους ασθενείς και τους πολίτες που τους επισκέπτονται.

Η δωρεά πραγματοποιήθηκε μέσω του Σωματείου Εργαζομένων του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου και τις μάσκες παρέλαβαν μέλη του Δ.Σ μαζί με τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων αλλά και Υποδιευθυντή του Νοσοκομείου, κ. Νικόλαο Κριθαρίδη.

Τέλος, παράλληλα με τη συγκεκριμένη δωρεά αντίστοιχη ποσότητα προστατευτικών μασκών παρέλαβε και ο Σύλλογος Φίλων Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ο οποίος λειτουργεί από το 1981 με σκοπό να στηρίξει ηθικά και υλικά συνανθρώπους μας οι οποίοι επιστρέφουν ύστερα από μακροχρόνιες νοσηλείες.

«Γιατί για τον ΠΑΟΚ είναι κάτι περισσότερο από τα 90 λεπτά ενός ποδοσφαιρικού αγώνα».