Skip to main content

Στηρίζει τον διανομέα φαγητού θύμα ξυλοδαρμού η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ

Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ σε σχετική της ανακοίνωση κάνει λόγο για μαφιόζικη επίθεση στο υπάλληλο από τον πρώην εργοδότη του.

Tην αλληλεγγύη της στον διανομέα φαγητού, ο οποίος κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον εργοδότη του, εκφράζει με ανακοίνωσή της η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.

«Στη Θεσσαλονίκη, γίναμε ακόμα μια φορά μάρτυρες της εργοδοτικής αυθαιρεσίας και τρομοκρατίας στον κλάδο της διανομής φαγητού. Ο διανομέας φαγητού Τ.Τ. δέχθηκε μαφιόζικου τύπου επίθεση από τον πρώην εργοδότη του, επειδή έκανε το λάθος να αρρωστήσει!» επισημαίνει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφέρει ότι «ο ξυλοδαρμός του εργαζομένου και το γεγονός μάλιστα πως δούλευε επί ενάμιση μήνα ανασφάλιστος, αποδεικνύει για ακόμα μία φόρα, πως για τους εργοδότες το κέρδος είναι πάνω από όλα» σημειώνουν οι νέοι του ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγουν:

«Η αυστηροποίηση των ελέγχων, η τιμωρία των παραβατών και η συνεχής κινητοποίηση των εργαζομένων στους χώρους δουλειάς, αποτελούν τη μοναδική δίοδο ώστε να διασφαλιστούν τα εργασιακά δικαιώματα, ώστε να κατακτήσουμε δουλειά και ζωή με αξιοπρέπεια. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον εργαζόμενο Τ.Τ. και απαιτούμε την τιμωρία του τραμπούκου εργοδότη».