Skip to main content

Στηρίζει τον Κώστα Σλούκα ο διευθυντής της «Hürriyet»!

Ο Ερτουγρούλ Οζκιόκ υπερασπίστηκε με σθένος τον Θεσσαλονικιό γκαρντ υπογραμμίζοντας πως κανείς δεν έχει το δικαίωμα να του ασκεί κριτική.

Στο πλευρό του Κώστα Σλούκα για το θέμα με το πανό για τον Κεμάλ Ατατούρκ στέκεται ο διευθυντής της τουρκικής εφημερίδας «Hürriyet».

Υπενθυμίζεται πως ο Θεσσαλονικιός γκαρντ της Φενέρμπαχτσε προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στη γειτονική χώρα με την κίνησή του να μην κρατήσει το πανό για τον Κεμάλ Ατατούρκ στον κυριακάτικο αγώνα της ομάδας του εναντίον της Μπεσικτάς.

Ο διευθυντής και αρθρογράφος της της μεγαλύτερης εφημερίδας της Τουρκίας, Ερτουγρούλ Οζκιόκ υπερασπίστηκε με σθένος τον διεθνή άσο υπογραμμίζοντας πως είναι ένας αθλητής με ήθος που έχει αποδείξει πως δίνει τα πάντα για τους «καναριαλάρ» κανένας δεν έχει κανείς το δικαίωμα να του ασκεί κριτική.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο κ. Οζκιόκ:

«Οι άγριες φυλές των κοινωνικών δικτύων τώρα επιτέθηκαν στον αγαπημένο μου μπασκετμπολίστα της Φενέρμπαχτσε, Κώστα Σλούκα. Επειδή λένε, δεν κράτησε το πανό για την 10η Νοεμβρίου, ημέρα μνήμης του Κεμάλ!

Αν είναι δυνατόν! Τι μυαλά είναι αυτά! Ποιοι είστε εσείς ώστε να ζητάτε λογαριασμό; Ο Σλούκας είναι πιο Φενέρμπαχτσε από τους παίκτες της Φενέρμπαχτσε. Είναι άψογος στον τρόπο, στο ύφος και στο ήθος του. Παίζει έξι χρόνια στην ομάδα. Ποιος ξέρει σε πόσα παιχνίδια μας έσωσε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Απολαμβάνω να τον βλέπω να παίζει, επειδή βγάζει μία ηρεμία.

Έχει γίνει Κωνσταντινουπολίτης. Βρισκόμαστε στο σήμερα. Μακάρι να αποτύχουν τα σχόλιά σας στα social media. Κατάρα σε αυτά τα απαίσια tweet σας».