Skip to main content

Στηρίζει Ζαγοράκη για τις εκλογές της ΕΠΟ ο Λεουτσάκος

Ο πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου στηρίζει τον Θόδωρη Ζαγοράκη για τις επικείμενες εκλογές στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Τη στήριξή του στο πρόσωπο του Θοδωρή Ζαγοράκη, για τις επικείμενες εκλογές στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, εκδήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β΄ Εθνικής Κατηγορίας, Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Αναλυτικά το μήνυμα του προέδρου των Super League 2 & Football League:

«Η είδηση της υποψηφιότητας για την προεδρία της ΕΠΟ του αρχηγού της εθνικής ποδοσφαίρου που υπέγραψε το 2004 τη μεγαλύτερη στιγμή στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, είναι κάτι περισσότερο από συμβολική για όσους αγωνιζόμαστε καθημερινά για την πρόοδο του αθλήματος.
Αποτελεί για όλους μας μια μεγάλη ευκαιρία να αφήσουμε στην άκρη όσα μας χωρίζουν και να αναδείξουμε όσα μας ενώνουν. Και πάνω από όλα να αγωνιστούμε ενωμένοι για να κερδίζει ο Έλληνας φίλαθλος το ποδόσφαιρο και το σεβασμό που δικαιούται.
Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β΄ Εθνικής Κατηγορίας, θα είναι αρωγός κάθε προσπάθειας προόδου του ελληνικού ποδοσφαίρου και γι' αυτό χαιρετίζουμε την υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη για την προεδρία της ΕΠΟ ως ιδιαίτερα ελπιδοφόρα για το χώρο μας».